Отидете към основна версия

13 769 0

Вашият хороскоп за днес, 31.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Културни мероприятия за Девите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и разговори. Пътуванията ще са забавни и ненатоварващи, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Телец

Днес сте твърде чувствителни и затова не е препоръчително да попадате на места, където има много народ, неминуемо някой ще ви засегне, дори без да подозира. Затова пък бихте могли да си проведете много успешен автотренинг.

Близнаци

Днес приемете открито съветите, дадени ви от страна на делови партньори и началници. Опитайте се да приемете адекватно неприятните новини от финансов характер. Пригодете се към външните неблагоприятни условия в професионалната сфера, като демонстрирате присъствие на открит дух и желание за промени.

Рак

Имате възможност да спрете и да огледате всички възможности за избор, които ви дава животът. И разбира се да изберете най-добрата. В крайна сметка възможностите са резултат на собствената ви вътрешна широта и липса на страхове. Имате ли смелостта да сте щастливи?

Лъв

Днес основно ще ви вълнува външният ви вид. Може да отделите повече време за спорт и разбира се за подновяване на гардероба. Бихте могли да направите доста изгодни покупки.

Дева

Ден само за културни мероприятия, доколкото ги има през този сезон. Ако не откриете подходящото за вас, просто го създайте, публика няма да ви липсва, а и ще се забавлявате страхотно.

Везни

Ще успеете да станете рано и да свършите куп неща, за които после ще искате похвала разбира се. Обедът е ключовият момент, защото ако прекалите, после изобщо няма да ви се мърда. Така че съобразете плановете си с обедното меню.

Скорпион

Днес е препоръчително да си направите няколко водни бани. Ако сте далеч от морето, идете на басейн, но не пропускайте момента. Малко повече физически упражнения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.

Стрелец

Днес е много подходящ момент да поразчистите у дома си, да изхвърлите всичко ненужно и да направите място да влязат нови неща-в пряк и преносен смисъл. Само междувременно не бъдете заядливи с околните.

Козирог

Днес е почивен ден и тъкмо затова може да изкарате някой лев допълнително. Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Водолей

Днес ще съумеете да направите правилния избор и да си поставите високи цели. Като идея не е лошо, но помислете и за изпълнението, сега поне имате време за мислене.

Риби

Денят е само за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете поне до близката горичка, но в никакъв случай не оставайте вкъщи. Излезте сред природата, съберете слънчеви лъчи и чуждите погледи.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 30.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен В днешния последен априлски ден и в навечерието на Великденските празници може да се окажете по-фокусирани ...
    днес в 07:00 ч.
    3 269
    2
  • Най-големите скандалджии в зодиака

    Всеки един от нас има уникален характер, но астрологията често ни дава интересна информация за нашите потенциални силни и слаби страни според зодиакал ...
    вчера в 15:56 ч.
    2 960
    10
  • Дневен хороскоп за 29.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот и публичния си имидж. Може да откриете, че отделяте п ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 071
    0
  • Прекрасен май очаква 4 зодии

    С началото на всеки нов месец ние се вълнуваме какво ни очаква през този период и какви емоции ще преобладават – позитивни или негативни. Когато ...
    27.04.2024
    3 915
    0
  • Дневен хороскоп за 28.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Все по-силно усещате поривите на пролетта и наближаването на празниците. Денят е подходящ за чистене, но ви ...
    28.04.2024
    3 918
    0