Отидете към основна версия

13 419 26

Нова версия за тежкия инцидент със Стефан Данаилов

  • нова версия-
  • инцидент-
  • актьор-
  • стефан данаилов-
  • ламбо-
  • счупване-
  • тазобедрена става

Ламбо загубил съзнание и паднал, счупвайки тазобедрената си става на вилата си в Приморско

Стефан Данаилов вероятно е получил инсулт. В резултат на това е загубил за кратко съзнание, строполил се на земята и счупил едната си тазобедрена става, твърди Lupa.bg, позовавайки се на свои източници в Бургас.

Във вторник преди обед известният актьор е бил приет в бургаската болница „Бургасмед”.

Информацията за инцидента бе потвърдена и от служителите в болницата пред Нова телевизия.

Бившият министър на културата е бил отведен от къщата си в Приморско с линейка, след като състоянието му рязко се влошило.

76-годишният Стефан Данаилов има скромна вила в Приморско, където е паднал и си е счупил тазобедрената става на левия крак.

Актьорът е приет със счупване на бедрената шийка и предстои операция за смяна на тазобедрената става, съобщиха от болничното заведение.

Стефан Данаилов ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ „Софиямед“, начело от най-добрия в тази област проф. Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи.

„Около 10:30 часа във вторник сутрин г-н Стефан Данаилов беше приет в ортопедичното отделение със счупване на тазобедрената става. Няма нищо критично в състоянието му, предстои му оперативно лечение. Към момента се правят изследвания и ще се реши кога ще бъде проведено оперативното лечение. Добре е”, обясни д-р Лъчезар Томов, началник на Отделението по ортопедия и травматология - „Бургасмед” пред екипа на Нова.

Всяко лято театралът прекарва времето си в къщата с голяма тераса.

Според запознати, инцидентът е станал в понеделник вечер. Ламбо обаче, не е искал да отиде на лекар, смятал, че нещата са по-леки, но болките в крака се усилили и неговият шофьор извикал линейка.

"Говорих с татко вечерта, когато стана инцидентът. Той е със страхотен дух. Мисля, че това много ще му помогне да се възстанови. Държа връзка с екипа на болницата. Вероятно операцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще участва в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това състояние", разказа синът на Данаилов - Росен Цанков.

"Случват се и такива неща, както се казва, късметът му не сработи този път", заяви по-рано Росица Обрешкова, племенница на актьора. - "По молба на Мастъра съобщавам на целокупния български народ, че той е добре, не е в тежко състояние. Чувства се добре. Каза, че е ранен партизанин - така да го приемаме", добави тя.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 22 гласа.

Свързани новини