Last news in Fakti

21 Август, 2019 12:57 13 408 26

Нова версия за тежкия инцидент със Стефан Данаилов

  • нова версия-
  • инцидент-
  • актьор-
  • стефан данаилов-
  • ламбо-
  • счупване-
  • тазобедрена става

Ламбо загубил съзнание и паднал, счупвайки тазобедрената си става на вилата си в Приморско

Стефан Данаилов вероятно е получил инсулт. В резултат на това е загубил за кратко съзнание, строполил се на земята и счупил едната си тазобедрена става, твърди Lupa.bg, позовавайки се на свои източници в Бургас.

Във вторник преди обед известният актьор е бил приет в бургаската болница „Бургасмед”.

Информацията за инцидента бе потвърдена и от служителите в болницата пред Нова телевизия.

Бившият министър на културата е бил отведен от къщата си в Приморско с линейка, след като състоянието му рязко се влошило.

76-годишният Стефан Данаилов има скромна вила в Приморско, където е паднал и си е счупил тазобедрената става на левия крак.

Актьорът е приет със счупване на бедрената шийка и предстои операция за смяна на тазобедрената става, съобщиха от болничното заведение.

Стефан Данаилов ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ „Софиямед“, начело от най-добрия в тази област проф. Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи.

„Около 10:30 часа във вторник сутрин г-н Стефан Данаилов беше приет в ортопедичното отделение със счупване на тазобедрената става. Няма нищо критично в състоянието му, предстои му оперативно лечение. Към момента се правят изследвания и ще се реши кога ще бъде проведено оперативното лечение. Добре е”, обясни д-р Лъчезар Томов, началник на Отделението по ортопедия и травматология - „Бургасмед” пред екипа на Нова.

Всяко лято театралът прекарва времето си в къщата с голяма тераса.

Според запознати, инцидентът е станал в понеделник вечер. Ламбо обаче, не е искал да отиде на лекар, смятал, че нещата са по-леки, но болките в крака се усилили и неговият шофьор извикал линейка.

"Говорих с татко вечерта, когато стана инцидентът. Той е със страхотен дух. Мисля, че това много ще му помогне да се възстанови. Държа връзка с екипа на болницата. Вероятно операцията ще се извърши там. Не знам дали професор Андрей Йотов ще участва в интервенцията. Не мисля, че е удачно да го местим в София в това състояние", разказа синът на Данаилов - Росен Цанков.

"Случват се и такива неща, както се казва, късметът му не сработи този път", заяви по-рано Росица Обрешкова, племенница на актьора. - "По молба на Мастъра съобщавам на целокупния български народ, че той е добре, не е в тежко състояние. Чувства се добре. Каза, че е ранен партизанин - така да го приемаме", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    28 48 Отговор
    Още една нова версия - препукал е с бойряшник и е станал калабалъка. И на тоя дърт комунист д-р Емилова му е забранила да пие вода.

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван

    21 70 Отговор
    Жалко ,че не ПУКНА!Дори БОГ не иска мръсните комунисти!Нека да се мъчи като куца мастия каквато е!

    Коментиран от #11, #25, #26

  • 4 Спасов

    13 27 Отговор
    Ранен партизанин!!! Е хааа!!!
  • 5 Ама стига

    29 23 Отговор
    Вече с тоя какво като паднал и си счупил нещо. Никои не го интересува какво му е положението. Всеки ден падат старци и си чупят нещо. Но не пишете за тези бедни хора които няма да получат и 1%от вниманието което се отделя на този човек в медиите и болниците.
  • 6 Алфа Вълкът

    28 34 Отговор
    През час новина за Стефан Данаилов! Вече писвате с драскането за тоя червен кескет!
  • 7 Стига

    14 27 Отговор
    Какво ни занимавате с този нафталин утре като пръ....... Не може да отразите и тази новина.
  • 8 Гост

    49 13 Отговор
    По всичко личи, че соросоидната пасмина се е активирала. Защо ли? Защо могат да мразят един човек? Какво лично им е направил Стефан Данаилов? Сигурно не могат да достигнат неговия талант, неговия успех.... толерантността не е ли демократично постижение!? Нали сте радетели за демокрация?! Уважавайте другите, за да получите същото. Каква лумпенизирана тълпа се е пръкнала.... мислех да се връщам, но няма! Страх ме е какво ще заваря в България...

    Коментиран от #10, #24

  • 9 Тъпанар,

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Като искаш да се правиш на отворен и да използваш по-колоритни думи, взими да им научиш значенията - кое е калабалък и кое сакатлък!
  • 10 Никои

    26 14 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Няма нищо против него. Просто хората не ги интересува неговото състояние. Не може през час да се пише за него как паднал и защо. Всеки ден падат хора и чупят нещо но за тях не се пише. Той е известен и ще получи адекватно лечение даже няма и да плати за него. Колко от нас ще отидат в болница, и ще му се обърне такова внимание ако не си платим.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стефан пияницата

    10 16 Отговор
    Данаилов
  • 13 Реалист

    14 18 Отговор
    Всичко, дето го има го дължи на комунистите, и славата и парите-абе всичко. Това "комунизма" си е заболяване, както и да го погледнеш. така,че той не виновен, болен е!

    Коментиран от #17

  • 14 Морски

    29 8 Отговор
    Злобари, засрамете се! Стефан Данаилов е голям български актьор и обичан преподавател. Навсякъде по света би бил високо ценен и известен. Да, влезе в политиката, но е много по-почтен от повечето, изявяващи се в тази област. А парите си ги е изкарал с труд и талант, колко от вас могат да се похвалят с такава биография? Да му пожелаем бързо възстановяване и да се радва дълго още на родното море! Тук, в Приморско, винаги е добре дошъл!
  • 15 Свиленски

    10 15 Отговор
    Версий много истината е една Напил се е като свиня и е паднал ! Изчакал да изтрезнее и чак на сутринта извикал бърза помощ!

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 До реалист

    11 8 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    Всичко, което има го дължи на таланта си.
    Дали и италианските режисьори го харесват, защото е с леви идеи?
  • 18 Свиленски

    7 11 Отговор

    До коментар #16 от "Фил":

    Истината е очевадна а ти ако толкоз ти е мил Ламбо ходи му направи една тромпетка в болницата дето е приет!
  • 19 МАНАФ

    6 9 Отговор
    дреми ми за този и всички като него ПИШЕТЕ ЗА МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ И ЗА НЕСПРАВЕНЕТО С ПРЕСТЪПНОСТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НЕ НИ ЗАНИМАВАИТЕ С РАТУТНИЦИТЕ
  • 20 Биг дик

    7 12 Отговор
    В сравнение с Наум Шопов и Йосиф Сърчаджиев тоя е джудже което много трябва да е благодарно на тоталитаризма. Колкото до Италиян ските сериали там играеше подвижен храст и то неудачно.
  • 21 АНЕНЕРБЕ

    8 2 Отговор
    Какво трябва да ни се случи за да осъзнаем , че сме смъртни?!

    Рано или късно всеки напуска този красив свят , с плахата надежда че пак ще се върне за да завърши започнатото.

    Съдбата е подложила Ламбо на много изпитания дали му възможност да осъзнае СУЕТАТА и БЕЗСМИСЛИЕТО на човешкото съществуване.

    Желанието му да се срещне със съпругата която е загубил преди години, показва не е осъзнал тази истина и не се СТРАХУВА ОТ СМЪРТТА.

    Тайната на човешкото съществуване се крие не в ЖИВОТА , а в СМЪРТТА.

    АКО ИМАХМЕ ПРЕДСТАВА КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД НЕЯ ЩЯХМЕ ДА МИСЛИМ ПО НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ НАЧИН , И НЯМАШЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ КАТО ЗВЕРОВЕ В ДЖУНГЛАТА РЪФАЩИ СЕ ЗА НЯКАКВИ ХАРТИЙКИ НАРЕЧЕНИ ПАРИ , КОИТО ДОРИ И КУЧЕТО НЕ ПОМИРИСВА.

    ПОЖЕЛАВАМ НА ЛАМБО ДА ПРЕОДОЛЕЕ И ТОВА ИЗПИТАНИЕ.

    УВАЖАВАМ ГО ЗАЩОТО Е РАЗЛИЧЕН ОТ МИЛИОНЕРИТЕ И МИЛИАРДЕРИТЕ ПРИВАТИЗИРАЛИ И ПРЕВЪРНАЛИ БСП В ЕДИНА ХОЛДИНГОВА СТРУКТУРА , А НЕ В ПАРТИЯ НА БЕДНИТЕ.

    СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ЛАМБО!.
  • 22 Дебора

    3 2 Отговор
    БРАВО за коментара на МОРСКИ много правилно!!!
  • 23 Дебора

    0 0 Отговор
    Коментар #14
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тито

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    И защо бе,мишко? Какво ти пречи Човека ? Че тази наша България фашистите ли я създадоха че и още живеете в построеното след войната!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.