Отидете към основна версия

5 793 51

Подарете секс играчка за Коледа

За или против подобен палав подарък?

Снимка: Shutterstock

Идва Коледа и някои мъже все още не са решили какви подаръци да вземат на половинките си. Измежду всички други идеи и варианти се прокрадва и една все по-разпространена в световен мащаб практика - подарък за любимата... секс играчка. Но дали е уместно нашият партньор да ни изненада с именно такъв "инструмент" по празниците?

Всъщност всичко зависи от настроението на двамата партньори във връзката. Ако някога сте обсъждали, че би ви било любопитно да пробвате по-вълнуващи секс преживявания и знаете нагласите си (един на друг) по отношение на този въпрос, закупуването на вибратор, дилдо или друг интересен секс аксесоар не е никак лоша идея, ако с половинката си се познавате добре, пише една.бг.

Ако сте във връзка от дълъг период време и ви се е искало неведнъж да разнообразите интимния си свят, без да стигате до крайности, секс играчката като коледен подарък би могла да пасне идеално на повода.

Ако пък сте обвързани с конкретния човек отскоро, не правете прибързани покупки. Особено щом не сте убедени в реакцията и възприятията на партньора си и не знаете дали подобен подарък, и то на Коледа, няма да изиграе коварна шега в желанието ви да вдъхновите сексуално половинката.

Ако сте решили това да е подаръкът, каква ли секс играчка да изберем е големият въпрос.

Ако жената е по-палава, освободена от задръжки в леглото и сексуална, изборът е по-всеобхватен - зарадвайте я с реалистичен вагинален вибратор, дилдо, оребрен вибратор или анални топчета.

Ако е по-консервативна, но все пак би искала да изпита нещо ново и горещо - заложете на еротично тематично бельо в коледен дух, плюшени белезници, маска за очи, клиторен масажор или вибратор с клиторен стимулатор (за стимулация на G-точката).

Ако залагате на секс играчка, свързана с анална или вагинална пенетрация, задължително се консултирайте със служителя на секс магазина, за да разберете с какъв лубрикант е подходящо да се използва доставящият удоволствие предмет.

Ако не сте убедени, че жената би се зарадвала на подобен секс атрибут, по-добре не рискувайте. Но ако все пак искате да видите как е настроена към подобен палав подарък, изборът от "по-леки" секс аксесоари също е голям.

Можете да заложите на капки с есенция за възбуждане на сетивата, на шоколад с позите от Кама Сутра, палав садо-мазо комплект, мръснишко бельо, пристегачи за зърна, еротични зарове със секс пози или пък бикини или боди с отвор.

Каквото и да бъде избрано, ако отношенията в една истинска двойка са хармонични (от каквото и време да е заедно), подарък, посветен на едно от най-прекрасните неща на света, сексът, със сигурност е прекрасно решение.

В крайна сметка, във всяка една жена се крие лъвица, която подходящият човек може да "събуди" и опитоми, ако е достатъчно търпелив и отдаден на взаимоотношенията.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини