Отидете към основна версия

20 808 24

Кокошка снесе яйце с датата на Апокалипсиса (ВИДЕО)

  • кокошка-
  • яйце-
  • апокалипсис-
  • края на света-
  • чудо

В Бразилия се появи единствено по рода си яйце

Снимка: Shutterstock

Жител на община Куайхада в Бразилия, фермерът Раймундо Алюсено стана герой в местната преса, след като кокошка в неговото стопанство снесе удивително яйце. По черупката на яйцето има загадъчни символи и цифри.

Безусловно, това до такава степен е шокирало фермера, че бързо за случилото се разбрали всичките му съседи. Не след дълго и журналистите започнали да посещават фермата, за да видят удивителната кокошка и творението ѝ.

Самият фермер признава, че е видял много чудеса в живота си, но всичките те са се вписвал в реалните отклонения и чудатости на природата. А тук имало само мистика. Странното е, че никой не знае какво означават тези цифри и символи. Наистина ли става дума за случаен проблем с окраската на черупката на яйцето?

В интернет, където са качени видео и снимки с бразилското чудо, почти никой не вярва, че това е чисто и просто случайност. Мненията по въпроса има безброй, но две са най-често повтарящите се. Според едното, за това са виновни извънземните или жители на паралелни светове, които ни изпращат тези писмени послания. Второто принадлежи на вярващите хора. Те казват, че върху яйцето е изписана датата на Апокалипсиса, като вестта идва не от кой да е, а от самия Бог.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 130 гласа.

Свързани новини