Отидете към основна версия

3 856 23

Мегз и Калканджиева застават една срещу друга в ефир

  • мегз-
  • проект-
  • жени калканджиева-
  • враг

Новият проект на дизайнерката прикова вниманието в светските среди

В YouTube през изминалата седмица тръгна новият проект на Мегз - "Маската". Оказва се, че Каканашева е толкова сигурна за старта му, защото е подготвила тежка артилерия. Въпреки че дизайнерката крие всичко относно проекта, което е твърде нетипично за нея, запознати твърдят, че в шоуто ще гостува жена, с която Мегз е в много тежки отношения и двете ще изяснят проблема си в ефир.

Затова намеква и част от поста на дизайнерката в социалните мрежи "има истории, които не могат да бъдат забравени докато не ги изречеш на глас'. Предполага се, че срещу Мегз ще застане най-голямата ѝ врагиня в публичното пространство - Жени Калканджиева.

След огромния скандал, при който бившата Мис България изсипа куп ругатни по дизайнерката, двете все още не са се срещали очи в очи пред камери и имат много какво да си кажат. Напрежението помежду им е взривоопасно, защото тлее още от преди 7 години когато Каканашева прохождаше в телевизионния ефир на “Къртицата”. Други пък се кълнат, че Мегз е навила бившата съпруга на бизнесмена Рончев - Зорница Илиева да застане пред камерата ѝ.

Тази хипотеза се свързва с думите на Мегз: “Има тайни, които будят срам дори след избора на нов път”. Каканашева може да остави Зорница Илиева да разкрие душата си и ще сблъска гледните точки на “бившата съпруга” и “любовта”.

Експерти в тв средите, пък коментираха: “Звучи интересно някой най-после да изкара Карбовски от зоната му на комфорт. Мегз определено ще заложи на емоции и искреност, това са силните ѝ страни. Няма опита да победи Карбовски по друг начин. Затова единственият ѝ умен ход би бил да даде нещо, което той не притежава”.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.

Свързани новини