Отидете към основна версия

8 830 13

Как изглежда Орнела Мути на 65 г. СНИМКИ

  • орнела мути-
  • актриса-
  • италианка-
  • франческа роман ривели

Секс символът на италианското кино от малка не искала да зачита правилата

Снимки: EPA/БГНЕС

Как изглежда днес една от най-красивите актриси през 80-те, превърнала се в секссимвол и икона на италианското кино по онова време. Говорим за красивата Франческа Роман Ривели. Коя е тя? Името ѝ не ви говори нищо? Причината за това е, че тя е позната с псевдоним си, а не с истинското си име.

Франческа всъщност става известна под името Орнела Мути, което остава в историята на италианското кино и модна сцена.

Тя е родена на 9 март 1955 г. в Рим в обикновено работещо семейство. След като бащата на Орнела Мути умира, семейството ѝ живее много бедно. Ето защо още на 13-годишна възраст започва тайно да се снима като модел.

По онова време момчетата започнали да се взират в нея, защото фигурата ѝ започнала да придобива женствени „закръглени форми“. Мути позирала гола, тайно от майка си, за една художествена школа. Младата бунтарка също така се снимала за мъжки списания, заради което почти била изгонена от училище.

Орнела била безразлична към киното, но на едно от прослушванията, на които сестра ѝ я завела, тя преминала през селекцията за филм. След снимките тя става повече или по-малко известна и е поканена да участва във филми с основно еротичен характер.

По това време младата актриса получава интересния псевдоним Орнела Мути. Постепенно тя получава все повече покани да се снима.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини