Отидете към основна версия

20 406 18

Палав шеф се издаде, че прави секс със секретарката си

  • работа-
  • шеф-
  • секретарка-
  • секс на работното място-
  • онлайн

Шефът и секретарката му се отдали на интимни ласки по време на онлайн конференция, без да знаят, че ги виждат

Илюстративна снимка: Shutterstock

Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката си по време на онлайн конференция в Zoom и включва видеото без да иска, съобщава Daily Mail, цитиран в публикация на сайта "Лента.ру".

В сряда (26 август) служителите на селския съвет на Фатима Дос се събират на редовна конференция, като за целта използват онлайн платформата за видео чат Zoom. По-късно техният шеф Хесус Естил се присъединява към срещата на живо. Тъй като Естил не е добър с технологиите, по грешка натиска грешен клавиш и включва камерата си. Подчинените започват да обсъждат текущи проблеми, след което лидерът им се изправя и отива до жена, която седи на дивана, на няколко крачки от компютъра.

Не знаейки, че всички ги виждат, шефът и жената започват да правят секс пред ужасените си колеги. По-късно жената е идентифицирана като неговата секретарка, която е и счетоводител във фирмата. Един от колегите на Естил успял да запише интимната сцена и по-късно пуска видеото, с което убеждава някои селяни да подадат петиция за отстраняване на шефа на съвета за неподходящо поведение. Министерството на вътрешните работи и вътрешното самоуправление заяви, че Естил ще бъде отстранен от длъжност, отбелязва още БГНЕС.

"Това не е просто обида, а тежко престъпление. Ще направим всичко възможно да го накажем." Естествено въпросният служител поиска прошка, но не е толкова просто, заяви говорителят на министерството Ричард Херонимо. Нито Естил, нито неговата секретарка са се появили на работа, откакто видеото е публикувано.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 15 гласа.

Свързани новини