Отидете към основна версия

4 731 20

3 неща, които жените над 40 не бива да носят

  • възраст-
  • мода-
  • дрехи-
  • тоалети-
  • аксесоари

С тези тоалети дори и младите момичета трябва да внимават

Снимка: Shutterstock

Няма как на някой от нас да не му се е случвало да види жена, която сякаш е забравила на колко години е и е заложила на младежка визия.

Колкото и да се опитваме да върнем времето и годините назад, редно е да осъзнаем, че това няма да се случи. Борейки се с времето така, по-скоро ставаме за смях. Важно е да приемем, че вече не сме на 20 години и има други начини да изглеждаме добре, стилни и секси.

В следващите редове ще ви покажем кои 3 неща трябва задължително да забрави всяка представителка на нежния пол, след като навърши 40-годишна възраст.

Очила с шарена рамка

Една жена, която вече минава 40-годишна възраст преди всичко трябва да изглежда стилно и елегантно, а шарените рамки или тези с животински принт в никакъв случай не се вписват в тази концепция.

Очилата трябва да бъдат с дискретна рамка и да са аксесоар, който просто допълва стилната ви визия, а не да стават акцент, нито пък източник на кич.

Дълги поли

Дългите поли вече рядко отиват на една жена над 40 години. Те стоят атрактивно на млади дами, но за зряла представителка на нежния пол просто биха добавили няколко години отгоре към възрастта ѝ, както и няколко килограма.

Дрехи с пайети

Дори и младите момичета трябва да подходят с внимание към избора на подобни дрехи. В крайна сметка, ако сте накичени като коледна елха или прекалите с пайетите, без значение от възрастта, то по-скоро бихте изглеждали евтино, отколкото привлекателно.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.

Свързани новини