Отидете към основна версия

13 296 43

Сузанита показа как шмърка "бело", хвали се с "геройството"

  • сузанита-
  • наркотици-
  • хвали се-
  • кокаин-
  • певица-
  • наркозависими

Пловдивчанката, която до преди няколко месеца се лекуваше в клиника за наркозависими, навярно не си е взела поука

Сузанита за пореден път счупи тъпомера с нова публикация в Инстаграм профила си. Пловдивчанката, която до преди няколко месеца се лекуваше в клиника за наркозависими, навярно не си е взела поука.

Тя продължава да дава "добър пример" на всички нейни последователи и тийнейджъри, като на пиедестал издига наркотиците.

На последното стори, което е публикувала в мрежата, щерката на Орхан Мурад шмърка "бело" с помощта на банкнота, навита на фунийка, а около нея стоят пакети със "стоката".Разбира се, напълно възможно е това да не е истинска дрога, но тук проблемът не опира до състава на бялата субстанция, а до това, че Сузанита показва нагледно как се използват наркотици и продължава да се гордее с действията си.

Сцената може да бъде и част от видеото към новата песен на скандалната певица от Пловдив, за която тя се похвали преди броени дни.

„Прекрачих границата. И два дни след това влязох в клиниката. Всяка сутрин и вечер пия лекарства, антидепресанти. Все още имам тежки моменти, крещя, викам, но след това се извинявам. Аз бях потънала в най-дълбоката яма, бях жива в гроба. Четири месеца ми отне да разбера какво трябва да правя, но взех решението и в момента съм чисто нова”, сподели в последното си интервю Сузанита, но явно бързо е забравила за думите си.

Междувременно, наследничката на Орхан Мурад не спира да "бръмчи" по участия из различни клубове в страната, а вместо бодигард с нея пътува приятелят и Денис, който шофира и я пази от недоброжелатели и настоятелни мъже.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 20 гласа.

Свързани новини