Отидете към основна версия

16 140 13

Новото гадже на Ники Илиев - двойничка на Саня Борисова

  • ники илиев-
  • саня борисова-
  • ново гадже-
  • цветелина цекова

Явно Илиев си пада по определен тип дългокоси и светлооки хубавици

Отдавна стана ясно, че връзката между Ники Илиев и Саня Борисова е вече в миналото. Двамата си казаха "Не" през лятото тази година, припомня woman.bg.

„Това бе голямо изпитание за мен, защото се разделихме преди 2 години, но разводът се проточи“, коментира тогава блондинката. Към днешна дата бившите съпрузи са запазили добри отношения помежду си, радвайки се на компанията на нови партньори.

Дамата, по която отскоро Ники въздиша, се казва Цветелина Цекова, издава „Уикенд”, позовавайки се на осведомени източници. Момичето е талантлива писателка - автор на текстове с разнообразно съдържание и пише предимно за проекта „Пощенска кутия за приказки”. Именно така се запознала с режисьора, който неотдавна взе участие в литературния формат като гост-звезда.

photo: Petar Dimoff Balgareveca Posted by Tsvetelina Tsekova on Tuesday, September 29, 2020

„Видях Ники с новото му гадже Цветелина Цекова по време на „Пощенска кутия за приказки”. Той даже чете неин текст и не я изпускаше от поглед. Държаха се като двойка. Доста е отслабнал, явно от любов...”, коментира свидетелка на любовните искри между Илиев и Цекова.

Всъщност Цвети е майка на момченце, но как и защо се е разделила с бащата, не става ясно. Тайнствената очевидка обаче е категорична, че новата избраница на Ники Илиев прилича поразително на Саня Борисова - тя също е с дълги коси и е горда притежателка на големи светли очи. Явно Илиев си пада по определен тип дългокоси и светлооки хубавици, заключават от изданието.

Мълви се, че Саня също не стояла на сухо, а че отдавна имала нов мъж, който да я вдъхновява. Него обаче блондинката все още крие ревностно от любопитните очи. Клюките за загадъчния господин плъзнаха още през лятото, когато актрисата бе на почивка във Франция и в Гърция. На всички снимки от ваканциите обаче красавицата позира сама, без да издава кой е загадъчният субект, спечелил сърцето ѝ.

Според злите езици Саня успяла да се наложи като актриса благодарение на бившия си съпруг, който е режисьор на всички филми с нейно участие. След развода Борисова остана без работни ангажименти и реши да се преквалифицира като инфлуенсър, печелещ от реклами в социалните мрежи. Като причина за раздялата някои от таблоидите посочват факта, че за 10 години съвместен живот Саня така и не успяла да зачене бебе от Ники. Според други обаче връзката им просто се била изчерпала.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.

Свързани новини