Отидете към основна версия

10 229 11

2021 г. ще е най-щастливата за 5 зодии

  • хороскоп-
  • 2021-
  • щастие-
  • късмет-
  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци

Следващата година ще е особено добра за някои зодиакални знаци

Снимка: Shutterstock

С идването на края на 2020 г. астролозите вече са готови с хороскопа за следващата 2021 година и разкриват за кого тя ще донесе огромно щастие и късмет.

Според експертите няколко представители на зодиака ще се радват на помощта на съдбата във всеки един аспект и спокойно може да се каже, че това е тяхната година.

Всичко ще им се случва с голяма лекота. Очакват ги големи финансови приходи, успехи в любовта, сплотеност и хармония в семейството и идилия на работното място, пише jenata.blitz.bg.

Ето кои ще са тези щастливци:

Родените под знака Овен може да разчитат на щастие и успех през новата година, смятат астролозите. Те обаче съветват Овните да не пропускат късмета си и да рискуват, когато се наложи. Ще трябва да поработят усилено, за да сбъднат мечтата си.

Телците през 2021 година ще жънат успехи най-вече в личен план. Голяма част от планираните неща за следващите 365 дни ще се реализират още през първите месеци на 2021. На представителите на този знак им е писан и голям скок в професионален план.

Новата година ще донесе късмет и на Везните, твърдят експертите по небесните тела Мечтите им ще се сбъднат, а кръгът им от познати ще се разшири значително. Освен това те ще достигнат до бленувана от всеки финансова стабилност.

Близнаците ще са на върха през 2021 година и определено може да се каже, че това ще е тяхната година, смятат астролозите. Животът им ще се преобърне тотално и ще жънат успех в абсолютно всичко.

Най-много положителни емоции ще имат през пролетта. Експертите отбелязват, че им предстои изгодна оферта, която не е за изпускане.

2021 година ще е много успешна и за представителите на зодия Лъв, смятат астролозите. Те подчертават, че хората, родени под този знак, ще правят непрестанно добро впечатление на околните и с лекота ще постигат целите си.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.

Свързани новини

  • Според зодията: Какъв колега сте?

    Овен Амбициозен и изпълнителен Колегата Овен не винаги е толкова импулсивен и праволинеен, колкото обикновено описват представителите на този зн ...
    днес в 11:04 ч.
    1 360
    7
  • Дневен хороскоп за 04.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят преди Великден винаги е особен. Дали човек вярва или не, не е толкова важно, но цялото настроение нао ...
    днес в 07:00 ч.
    2 617
    0
  • От какъв интимен партньор се нуждае всяка от зодиите

    Овен (21 март - 19 април): Овенът търси партньор, който да отговаря на неговата огнена енергия и страст. Нуждаят се от някой авантюрист, спонтанен и н ...
    вчера в 18:33 ч.
    3 215
    11
  • Дневен хороскоп за 03.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще ...
    вчера в 07:00 ч.
    3 002
    0
  • Галеници на съдбата: 3-те зодии с най-силна енергия

    Астролозите са категорични, че има безспорна връзка между съдбата на един човек и неговия зодиакален знак. Всяка зодия има своите уникални черти и хар ...
    02.05.2024
    2 900
    3