Отидете към основна версия

1 935 8

Бионсе помага на закъсали с наемите с половин милион долара

  • бионсе-
  • помага-
  • закъсали-
  • наеми-
  • долара

Хората могат да кандидатстват за безвъзмездните средства от 7 януари 2021 г.

Снимкa: Shutterstock

Американската певица Бионсе ще предложи безвъзмездно средства в размер на 500 000 щатски долара, за да помогне на хората, които са закъсали с наемите заради коронавируса, съобщава CNN, цитирана от trafficnews.bg.

Хората могат да кандидатстват за безвъзмездните средства от 7 януари 2021 г. Средствата ще бъдат изпратени до 100 човека, които ще бъда избрани от певицата до края на януари.

"Бионсе продължава да подкрепя със сърцето си и да помага там, където е най-необходимо. Фаза 2 от Фонда за въздействие на BeyGOOD сега ще помага на засегнатите от жилищната криза", се казва в съобщение.

"Мораториумът върху жилищата трябва да приключи на 26 декември, което ще доведе до възбрана на ипотечни кредити и изселване на хората под наем. Много семейства са засегнати поради пандемията, довела до загуба на работа, болест и цялостен спад на икономиката", пише още в съобщението.

Около 9.2 милиона наематели в САЩ, които са изгубили доходи по време на пандемията изостават с плащането на наема.

След като мораториумите бъдат премахнати, от много от тези наематели ще се очаква да платят целия си наем или да изготвят някакъв план за плащане с наемодателя си - или може да се изправят пред загубата на домовете си.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини