Отидете към основна версия

5 393 13

Лили Иванова изгони гримьора си, разнасял клюки за нея

  • лили иванова-
  • гримьор-
  • изгонване-
  • уволни-
  • екип

Примата е изключително внимателна с хората, които я заобикалят

Снимка: БГНЕС

Нова чистка в екипа си е направила със замах Лили Иванова. От скоро естрадната звезда вече не работи с дългогодишния си гримьор Кирил Чалъков, който бе единственият човек, виждал лицето ѝ без капка грим през последния четвърт век, пише novini.bg.

Причина за разгрома на сътрудничеството им, прераснало във времето в приятелство, била измяна от страна на гримьора. Лили научила, че той бил извадил на бял свят тайни от кухнята на нейния будоар, и се разгневила жестоко.

Певицата няма навик да вдига директни скандали на хората, с които има проблеми, а действа безкомпромисно като просто ги гони от живота си, забравя телефонните им номера и спира да контактува с тях. По същия начин преди години Лили отряза квитанциите на Драго Драганов. Същата съдба сполетя миналата година и мениджърката на певицата Петя Иванова. Трудовият ѝ договор бе прекратен от днес за утре, а на нейно място се появи снажен левент, на когото Лили е поверила най-важните си дела.

На безкомпромисния характер на голямата ни певица са се нагледали и наслушали и многобройните нейни шофьори, домашни помощници, които изхвърчали от раз при първото си провинение.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.

Свързани новини