Отидете към основна версия

6 896 11

Джей Ло - ослепителна и секси в бял латексов костюм (СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • джей ло-
  • реклама-
  • латексов

Певицата публикува кадри от снимките на кампания за нова линия обувки и за пореден път успя да затвърди статута си не на обикновена жена, а на истинска богиня

Снимкa: Shutterstock

51-годишната певица Дженифър Лопес е певица, актриса и жена, изпълнена с безкрайно много енергия и харизма. Звездата в момента, въпреки пандемичната обстановка по цял свят заради коронавируса, участва в нови музикални клипове, които ще са част от новия ѝ албум.

Освен това тя е част от различни рекламни кампании. На последните снимки за реклама Джей Ло изглежда ослепително.
Певицата публикува кадри от снимките на кампания за нова линия обувки и за пореден път успя да затвърди статута си не на обикновена жена, а на истинска богиня.

Тя бе облечена в снежнобял латексов костюм, който отлично подчертаваше всичките ѝ форми, перфектните ѝ ръце, ханш, корем, бедра и най-вече дупе.

Контрастните стилни токчета с животински принт допълниха перфектно и интересно визията ѝ, като я направиха още по-запомняща се и ярка. Няма какво друго да кажем, освен че Джей Ло изглежда отново прекрасно и явно именно такива дрехи ще са хит през този моден сезон, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини