Отидете към основна версия

10 732 11

Туристка пристигна на летището в 6 ч. сутринта и се ужаси (ВИДЕО)

  • туристи-
  • авиолинии-
  • авиокомпания-
  • обръкване-
  • грешка-
  • полет

Момичето допуснало огромна грешка при резервирането на билета

Снимка: Shutterstock

Туристка изпадна в ужас, след като се появи на летището за своя полет и установи, че е подранила с цяла година, предава pochivka.blitz.bg.

Във видео в TikTok Алексия показва как се е хванала за главата, а до нея стои готовият куфар. В текст към него тя пише: „Когато пристигнах на летището в 6 ч. сутринта, разбрах, че полетът ми е резервиран за догодина“. После тя пуска плачещи емоджита и добавя „Лека ши*ана нощ“.

Британската туристка тръгнала в 4 ч. сутринта и отишла на летището, което било пусто, с изключение на един „наркоман“, който си „търкал почернелите пръсти на краката на пейките“.

@simp4beanz

easyjet acc been doing me dirty man wtf

♬ original sound - lexi🍒

Тя си обяснява объркването с факта, че полетите постоянно бил отменяни заради COVID-19 и е възможно по време на резервацията нещо да се е объркало със сайта на авиолинията. Полетът, на който трябвало да се качи изначално, за да се прибере у дома, бил отменен и компанията ѝ позволила да си избере друг полет за връщане, който в крайна сметка се оказал за година след това.

Видеото е гледано от над 800 хил. души, някои от които са удивени от спокойствието ѝ предвид ситуацията. „Разбирам, че на летището се ходи по-рано, но чак пък цяла година“, шегува се един от тях.

„Момиче, мислех, че си в Англия на летището и просто си объркала датите. Не знаех, че си блокирана в Хърватия“, пише един от коментиращите.

В следващо видео Алексия споделя, че все пак е стигнала там, където трябва, но ситуацията е била стресираща. Тя показва и имейла, който е получила от авиолинията за полета ѝ след една година.

@simp4beanz

will post a video explaining how i got home soon sorry still very sleep deprived xxx

♬ original sound - lexi🍒

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.

Свързани новини