Отидете към основна версия

30 590 43

Хванаха чудовището от Лох Нес на ВИДЕО от дрон

  • чудовището от лох нес-
  • неси-
  • съществуване-
  • чудовище-
  • лох нес

Това е най-новото доказателство, че гигантското създание съществува

Илюстративна снимка: Shutterstock

Къмпингар преживя истински шок, когато осъзна, че е заснел с дрона си 4К кадри на чудовището от Лох Нес. 54-годишният Ричард Мейвър останал шокиран, когато наблюдателни зрители забелязали мистериозното създание във водата.

Мъжът правел снимки за своя YouTube канал, когато случайно уловил силуета, плуващ покрай бреговете на езерото през август, пише pochivka.blitz.bg, позовавайки се на “Daily Record”.

По това време той участвал в благотворително събитие с каране на кану заедно със свои приятели, с които къмпингували няколко дни край прочутото езеро. Ричард не забелязал необичайната форма във водата докато хора, изгледали кадрите, не започнали да оставят коментари и да я посочват.

„Не можех да повярвам. Трябваше да връщам записа няколко пъти и съм го гледал няколко пъти. Не знам какво е, но със сигурност има същата форма като при предишните случаи на заснемане на Неси. Колкото повече го гледам, толкова повече си мисля „Да му се не види“, там наистина нямаше нищо, което би могло да изглежда така“, споделя Ричард.

„Нямаше носещи се дървета или нещо подобно, така че кой знае. Тъкмо бяхме спрели и си мислех, че мога да направя добри снимки за моя YouTube. Не забелязах какво съм снимал докато другите не ми казаха за какво да гледам. Би могло да е ефект от светлината, но не можем да сме сигурни“, добавя той.

Миналия месец митичното чудовище Неси беше „засечено със сонар“. В последните месеци случаите на засичане на чудовището се увеличиха значително.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 75 гласа.

Свързани новини