Отидете към основна версия

7 098 15

Лили Иванова уреди племенницата си на работа

  • лили иванова-
  • племенница-
  • работа-
  • медицина-
  • рзи-
  • семейство

Радмила е единственият член на семейството, който работи в първата сфера на работа на естрадната легенда - медицината

Родната поп прима Лили Иванова е уредила на работа племенницата си Радмила, по-голямата дъщеря на сестра ѝ Магда, която все още живее с нея в столичния квартал „Банишора“, пише "Телеграф".

Напук на слуховете, че не се интересува от семейството на кака си, певицата от години се грижи за тях и им помага не само финансово.

Магда, която е с три години по-голяма от прочутата си роднина, има две дъщери от два различни брака. Малката Мария е омъжена повече от 10 г. и живее при мъжа си, с когото имат момченце. Преди години Лили пусна в профила си във Фейсбук снимки от гримьорната си от концерт в Русия и се разбра, че на дисплея на айфона си е сложила снимка именно на малкия Иванчо. Тогава тръгнаха слухове, че именно на него е решила да завещае огромното си наследство.

Преди това обаче Радмила е голямата слабост на звездата. Племенницата единствена от роднините ѝ избрала да я наследи в първата ѝ професия – медицината. Бившата медицинска сестра от болницата в Кубрат изпаднала в радостен възторг, като научила за желанието на жената и след като завършила, Иванова пуснала връзките си, за да ѝ намери хубава работа. Радмила е назначена за младши експерт в столичното РЗИ, което е под шапката на Министерството на здравеопазването. Като държавен служител тя получавала добра заплата и бонуси, за да води спокоен и уреден живот.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.

Свързани новини