Отидете към основна версия

8 045 36

Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи за египтянин (СНИМКИ)

  • бил гейтс-
  • мелинда гейтс-
  • дженифър гейтс-
  • сватба-
  • тайна церемония

Церемонията се е състояла в тайна в семейното имение на Гейтс

Наследницата на основателят на Microsoft Дженифър Гейтс, облечена в специална рокля на Вера Уанг, излезе от дома си в Уестчестър в събота, оградена от шаферките ѝ в тъмно зелени рокли. Дженифър стискаше бял букет, воалът ѝ бе вдигнат над лицето. Стотици гости се бяха събрали, за да станат свидетели на гражданската церемония на щастливата двойка, пише Стандарт.

Дженифър вече се е омъжила за египтянина Найл Насар на тайна церемония, съобщи DailyMail.com. Частната мюсюлманска церемония се проведе в петък вечерта в градината на семейното имение от 142 акра в Северен Салем, Ню Йорк, където за събота следобед бе насрочена по-голямата гражданска церемония с 300 гости.

Бъдещият младоженец също публикува свое съобщение по темата: "В момента съм най-щастливият човек на света... Нямам търпение да продължим да израстваме заедно през това приключение, наречено живот. И не мога да си представя моя живот без теб. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш и ти благодаря, че правиш всеки ден като сбъдната мечта за мен!"

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 29 гласа.

Свързани новини