Отидете към основна версия

2 658 6

"Убийцата на вампири" Сара Мишел Гелар на 45 г.

  • сара мишел гелар-
  • актриса-
  • рожден ден-
  • годишнина

Актрисата се радва както на успешна кариера в киното и телевизията, но и на успешен собствен бизнес

Снимка: БГНЕС/ EPA

Сара Мишел Гелар определено е една от най-уникалните актриси в Холивуд. Тя налага свой модел на работа, а семейството ѝ без съмнение е за пример в светските среди. Тя е новатор, икона, както и модел за подражание на младите жени вече близо 25 години, пише life.dir.bg.

Родена на 14 април 1977 г. в Ню Йорк, САЩ, американската актриса и предприемач, може би е най-известна с работата си в сериала "Бъфи - убийцата на вампири". Само на крехката възраст от 4 годинки тя е забелязана и само няколко седмици по-късно участва във филма "Нахлуване в личния живот". Бързо следват и други проекти, сред които заглавията "Over the Brooklyn Bridge" и "Funny Farm".

Гелар започва да привлича почитатели с ролята си в тийнейджърската сапунена опера "Swans Crossing", а още по-голяма популярност придобива с появата си в хитовата поредица "Всички мои деца", чиито общо 22 сезона се излъчват в продължение на цели 41 години. В този период тя се състезава и като фигуристка, работи като модел, участва в десетки телевизионни реклами и изучава таекуондо - бойно изкуство, което използва в ролята на Бъфи.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини