Отидете към основна версия

5 217 18

В кой месец се раждат най-красивите жени?

  • красиви-
  • красавици-
  • месец на раждане-
  • дата на раждане-
  • месец

Дамите, родени през този пролетен месец, успяват да омаят всеки, който се доближи до тях

Снимка: Shutterstock

Американски учени установиха в кой месец се раждат най-красивите жени на базата на красотата на известни дами.

Оказа се, че най-красивите дами се раждат в разгара на пролетта: месец aприл, пише struma.bg.

Характерното за тези специални дами е, че те обикновено са душата на компанията, центърът на купона и намират общ език с всеки. Обичат да се забавляват и имат приключенски дух. Това е особено вярно в младите им години. Тогава са готови на всякакви предизвикателства, които могат да им донесат повече адреналин.

Донякъде очарованието им се дължи и на нестихващия им оптимизъм. Родените през април дами са усмихнати, дружелюбни и винаги вярват, че чашата е наполовина пъна. Те винаги търсят доброто в една ситуация, защото това им помага да не се паникьосват.

Силно емоционални са, особено в любовта. Това им позволява да съпреживяват добре чувствата на другите. Те знаят как да използват интуицията си и винаги ѝ се доверяват. Не можете да ги измамите, нито манипулирате.

Родените през април дами са и много уверени и решителни. Те покоряват мъжките сърца не само с външен вид, но и с яркото си присъствие. Умеят да се грижат за себе си и нямат проблем с това да останат сами.

Трудно можете да задържите една от тези красавици, ако не я оцените навреме. Липсата на признателност може да бъде фатална за връзката. Тези жени се раздават, но само до момента, в който не видят неблагодарност. Тогава рязко сменят поведението си и стават недосегаеми. А случи ли се това, раздялата ще бъде просто неизбежна.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.

Свързани новини