Отидете към основна версия

7 246 28

Мария Бакалова е загадъчно секси в прозрачна рокля (СНИМКА)

  • мария бакалова-
  • рокля-
  • секси-
  • тоалет-
  • актриса-
  • пазителите на галактиката

Актрисата не се страхува да взима модни рискове, които винаги се оказват успешни

Снимка: БГНЕС/ EPA

Наскоро Мария Бакалова публикува любопитна снимка в личния си профил в социалната мрежа, която като всяка нейна поява нямаше как да не предизвика серия от коментари - и то все все положителни.

Причината е повече от видима - прозрачната черна рокличка, с която е облечена младата ни актриса. Мария отдавна се превърна в модно вдъхновение на мнозина, а по време на наградния сезон големите модни къщи се надпреварват да я обличат. Тя е носила модели на гиганти в модата като Долче и Габана, Версаче, Луи Вютон и пр., заради което не може да ѝ се отрече, че модните рискове я привличат, но и ѝ се отплащат добре.

Този път тя реши съвсем леко да загатне за сексапила си в прозрачна рокля на лондонския дизайнер Дейвид Кома.

Вниманието към Бакалова не е стихвало, а сега със сигурност ще нарасне в пъти - най-вече заради предстоящия филм "Пазители на галактиката 3", в който тя ще участва. Преди броени дни стана ясно също, че актрисата ще има ключова роля и в озвучаването на съветското куче Космо, изпратено на космическа мисия, което я нарежда в добра компания до актьори като Вин Дизел и Брадли Купър, които са гласовете зад едни от най-добре познатите персонажи в Марвел - съответно на Грут и Рокет.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 31 гласа.

Свързани новини