Отидете към основна версия

29 573 39

Вижте с кого се гушка Мира Добрева

  • мира добрева-
  • куче

В социалните мрежи водещата показа кой отнема негативната ѝ енергия, след като мъжът ѝ Жоро Торнев я заряза

Снимкa: БГНЕС

Мира Добрева е една от най-хулените телевизионни водещи, но това по никакъв начин не я отказва от желанието ѝ да се гледа на екран. Нещо повече, чуди се по какъв начин да се заяде с хейтърите, след което да се изкара жертва.

В социалните мрежи Мира показа кой отнема негативната ѝ енергия, след като мъжът ѝ Жоро Торнев я заряза, а столът ѝ в БНТ не спира да се клати все повече и повече, пише show.blitz.bg.

"Казват, че хората, които имат кучета и ги разхождат редовно, са по-здрави от хората, които не притежават кучета. Има едно твърдение дори, че кучето помага да свалите високото кръвно. Моето явно затова играе, защото някои хора ми го качват, а Найро все успява да свали ска̀лата на напрежението", пише тя под кадри, на които я виждаме да разхожда домашния си любимец.

Няколко дни по-рано Добрева имаше рожден ден, но се отказа от шумно парти. Животът ѝ не е никак лек и не ѝ е до празненства.

"Измина още една година от живота ми, без блясъка на фойерверки и букети от заря… Наздравиците днес ще бъдат скромни. Далечна ми е тази задължителност на празника и превръщането му в клише …не е за мен това - непременното усещане, че трябва да сме в приповдигнато настроение, да се веселим за Рождения си ден…

За мен е важно осъзнаването, че отвъд суетата, лустрото, показността - от другата страна стои Животът, в неговото всекидневно измерение и прекрасната възможност за промяна, за израстване, за разгръщане на най-смисленото и дълбокото, с което сме дошли на този свят!

Нали знаем, че всеки момент е подарък и всеки ден е подарък. А годината е само сума от тези моменти и дни. Пожелавам си дълбоко осъзнаване на смисъла на всеки миг! И не колко, а как остаряваме, и не какво имаме, а какво даваме, и не какво взимаме, а какво оставяме от себе си на този свят! То е безценно. Честита Нова Секунда от Живота! А дните и годините…за тях просто да благодарим – благодарността е най-силната молитва", пожела си сама на себе си легендарната водеща.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 95 гласа.

Свързани новини