Отидете към основна версия

13 992 5

Кирил Ефремов и Камелия водещи на Мис България 2013

  • кирил ефремов-
  • камелия-
  • мис българия 2013-
  • мис българия

Актьорът Кирил Ефремов и фолк-певицата Камелия ще са водещите на най-красивото риалити шоу това лято – Мис България 2013. Пътят към короната на победителката тази година започва на 15 юли в ефира на TV7.

Като кавалер Ефремов ще поеме тежестта на ежедневните снимки и ще води както двете живи предавания, така и дневните епизоди. Секс символът на поп-фолк пък ще влезе като тежката артилерия в живите студия на шоуто два пъти в седмицата.

Актьорът,  който ще бъде и единственият мъж с достъп до Двореца на 18-те претендентки, ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи.

След като прекара три месеца в базата на „Къртицата“, Ефремов се очаква да даде компетентни съвети на 18-те кандидатки как да се справят с пълното отделяне от околния свят.

Камелия ще влиза в живото студио и няма да спести никому неудобните въпроси, а от погледа й няма да убегне нито една грешка на претендентките, както и нито един техен успех разбира се.

Камелия отдавна разби мита за съмнителния интелект на поп-фолк певиците и присъствието й като водеща обещава да е един от най-цветните акценти по време на Мис България 2013.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини