Last news in Fakti

18 Юни, 2013 11:04 3 987 0

Кирил е Къртицата, но Любо е големият победител

  • къртицата-
  • любо-
  • кирил ефремов-
  • победител

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата. Бившият баскетболист Любо пък стана победител в шоуто на ТВ7,като 69,7 % от зрителите гласуваха за него.

Дългоочакваната загадка беше разкрита от авторите на шоуто в живо предаване. Най-мащабното шоу в България приключи с пищна заря, съобщава red-carpet.bg

Победителят Любо взима 137 450 лева. 63 % от зрителите разкриха кой е Къртицата, така че Кирил няма да вземе и стотинка от парите, натрупани в бюджета на шоуто. Те са над 112 000 лева.

Кирил успя да се задържи цели три месеца в грандиозното риалити, без да бъде разкрит от съквартирантите си. "Съжалявам много за Тодор. Искам да кажа на майка му и баща му, че са отгледали страхотно момче", каза Кирил, след като стана ясно, че именно той е Къртицата.

Кирил Ефремов е изключително добър и честен човек. На него му беше изключително трудно. За нас беше чест, че той беше Къртицата, обявиха от предаването.

Любо сподели, че още от третата седмица е подозирал, че Киро е Къртицата, но от месец бил сигурен.Той каза това малко преди светлините да посочат точно актьора като саботьора в групата.

Оказа се, че седем от жокерите в шоуто са водили към Киро. Любо и певицата Рут Колева са разкрили правилно 4 от тях.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА