Last news in Fakti

3 Юли, 2013 12:16 13 968 5

Кирил Ефремов и Камелия водещи на Мис България 2013

  • кирил ефремов-
  • камелия-
  • мис българия 2013-
  • мис българия

Актьорът Кирил Ефремов и фолк-певицата Камелия ще са водещите на най-красивото риалити шоу това лято – Мис България 2013. Пътят към короната на победителката тази година започва на 15 юли в ефира на TV7.

Като кавалер Ефремов ще поеме тежестта на ежедневните снимки и ще води както двете живи предавания, така и дневните епизоди. Секс символът на поп-фолк пък ще влезе като тежката артилерия в живите студия на шоуто два пъти в седмицата.

Актьорът,  който ще бъде и единственият мъж с достъп до Двореца на 18-те претендентки, ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи.

След като прекара три месеца в базата на „Къртицата“, Ефремов се очаква да даде компетентни съвети на 18-те кандидатки как да се справят с пълното отделяне от околния свят.

Камелия ще влиза в живото студио и няма да спести никому неудобните въпроси, а от погледа й няма да убегне нито една грешка на претендентките, както и нито един техен успех разбира се.

Камелия отдавна разби мита за съмнителния интелект на поп-фолк певиците и присъствието й като водеща обещава да е един от най-цветните акценти по време на Мис България 2013.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 Димитров

    0 1 Отговор
  • 3 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 4 PROFESIONALISTA

    1 1 Отговор
    регламента и начина на провеждане на този конкурс, не предполагат никаква обективност в избора и не го предоставят на действително най-красивото надарено и с най-истинско излъчване момиче, а само са начин да се уреди някоя богаташка да стане известна, т.е. да и се даде начален старт. Затова и тръпка няма в цялата схема- както и в много други опорочени занятия в нашата държава.
  • 5 мария спасова

    1 0 Отговор
    Пак сбирка на к.р.....вентиии.