Отидете към основна версия

9 654 44

Чети между редовете!: Диана Димитрова загатна, че Юлиан Вергов е насилникът й (ВИДЕО)

  • диана димитрова-
  • побой-
  • колега-
  • юлиан вергов-
  • намек

Актрисата не каза в прав текст името на колегата си, който я е пребил, но направи явен намек

Актрисата Диана Димитрова, която в началото на миналата седмица обяви, че преди 5 години е станала жертва на физическо насилие на снимачната площадка, намекна пред bTV, че насилникът е актьорът Юлиан Вергов.

Димитрова не каза в прав текст името на колегата си, който я е пребил, защото нямала право да го стори заради течащото досъдебно производство по случая.

"Знам, че в България има много интелигентни хора и искам да ги помоля да четат между редовете, аз ще кажа името до края на разговора", това каза Димитрова пред Светослав Иванов и предаването "120 минути".

Диана Димитрова спази обещанието си и назова името на насилника, като го скри между редовете. Ето какво каза актрисата в последната минута от разговора:

"Гледах друга телевизия. Водещите, журналистите живо обсъждаха Дядо Коледа или Дядо Мраз. Аз съм дете на прехода, родена съм 1990 г. Аз много силно вярвам в Дядо Коледа, защото Дед Мороз идва от друго място. А и всъщност целия юли месец тази година рисувах за изложба. Искам да поканя през следващата година, март, хората да дойдат да видят изложбата ми, вече рисувам и с цвят", отбеляза Димитрова, а на вметката на водещия, че "това са някакви кодове", тя каза, че "това са факти".

В петък (2 декември) Юлиан Вергов участва в предаването "На кафе" по NOVA, в което сподели, че не приемал Коледа като всеки друг ден от годината и за него това е специален празник. "От малък до ден днешен чакам Дядо Мраз и да, вярвам в него", отбеляза актьорът.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 74 гласа.

Свързани новини