Отидете към основна версия

15 183 19

Джино Бианкалана с нов доходоносен бизнес у нас (ВИДЕО)

  • джино бианкалана-
  • нов бизнес-
  • ресторант

Бизнесменът отново се опитва да пробие в сфератата на ресторантьорството

През 2019 г. стана ясно, че двукратният победител от "Биг Брадър" Джино Бианкалана е вложил целия си хонорар в ново заведение в столичния квартал "Манастирски ливади". Ресторантът е тип „пъб“, в американски стил, а интериорът е по идея на топ дизайнер. Джино тогава сподели, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата лично одобрил ястията.

Тогава явно победителят беше решил да заживее завинаги в България вместо в САЩ и да използва известността си да развие този ресторантьорски бизнес. По това време Бианкалана вече беше с новата си половинка - докторката Кристиана, с която се срещна по време на лечението си в столична болница заради инцидента, при който едва не загуби живота си. Малко след това почина и баща му, което беше истински шок за него. Със сигурност тя му е помогнала да преодолее тази огромна болка, пише vbox7.

Наскоро риалити звездата сподели кадри от Чикаго, на които споделя с аудиторията, че се е сгодил за Кристиана и двамата очакват първото си дете. След дълга липса в социалните мрежи той се появи изведнъж и буквално избухна. Тогава всички помислиха, че вече живеят в Америка, но явно не е така.

Не знаем какво се е случило с предишния ресторант, но Джино и Кристиана споделиха, че са отворили нов такъв отново в София, но този път в квартал Драгалевци и то с хотелска част. Интериорът изглежда наистина доста стилен - личи си, че тук са вложени доста пари и замисълът е да ходят само богати хора в него. Със сигурност ще е така.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 27 гласа.

Свързани новини