Отидете към основна версия

2 346 17

Калин Врачански призна пред Деси Банова, че мечтае да има деца и още подробности от личния си живот

  • калин врачански

Актьорът в откровен разговор с Десислава Банова-Плевнелиева

Актьорът Калин Врачански – в откровен разговор с Десислава Банова-Плевнелиева. В рубриката „Тук и сега” той сподели спомени от детството си, вълнението си от ролите, които играе в момента и притеснението по време на премиера.

Артистът не скри, че в училище му било много скучно и е нямал търпение да завърши. Първата му изява на сцена била в първите класове. „Малко след това започнах с детския театър и така го завършването”, спомня си Врачански. Актьорът с най-сините очи в българския ефир призна, че все още се притеснява преди премиера. Казва, че не е превърнал в рутина излизането си на сцената.

Врачански кара в свободното си време, сърф, мотор и сноуборд. Скачал е и с парашут. Любител е на екстремните спортове. Като дете е тренирал таекуондо. Споделя, че адреналинът от работата не му стига.

"Човекът до мен заема голяма част от времето ми", не крие актьорът. Често обаче е критикуван, че не отделя достатъчно внимание на половинката си. Той нарече "бонус към работата" женското внимание, което получава. Калин Врачански не скри, че мечтае да има деца.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.

Свързани новини