Отидете към основна версия

807 0

Оскар Айзък ще изиграе писателя Кърт Вонегът в автобиографичен сериал

  • оскар айзък-
  • кърт вонегът-
  • автобиографичен сериал-
  • „helltown“

„Helltown“, лимитиран сериал от 8 епизода, проследява Вонегът като борещ се писател в Кейп Код през 1969 г.

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Оскар Айзък се е доказал като фантастичен актьор, вдъхвайки живот на По Дамерон в "Междузвездни войни", на откровено злокобния Блу в "Sucker Punch", на страховития изобретател Нейтън Бейтман в "Ex Machina" и на няколко супер роли – сред които се откроява тази на Лито Атреидски в „Дюн“. Сега „Variety“ съобщава, че талантливият актьор е подписал договор за това, което може би е най-сериозният му персонаж досега: Кърт Вонегът. В предстоящ сериал на Amazon звездата от "Дюн" ще изиграе легендарния автор на "Кланица-5" много преди да се превърне в литературна икона.

Дъщерята на Вонегът, Едит, е била приятелка на Тони Коста, канибала от Кейп Код, и мисълта, че дъщеря му едва не е станала жертва, преследва писателя, докато той отразява процеса срещу Коста за списание Life. Ако беше приела предложението да посети марихуанената леха на Коста, тя вероятно щеше да е сред многото млади жени, станали жертва на харизматичния убиец.

„Helltown“ ще бъде вторият сериал на Оскар Айзък, след сравнително големия успех на „Moon Knight“ по Disney+. Айзък се превъплъщава в ролята на Мигел О'Хара, Спайдърмен 2099, както в тазгодишния „Across the Spider-Verse“, така и в „Beyond the Spider-Verse“ догодина, присъединявайки се към Том Холанд и Хайли Стайнфелд като MCU актьори, ангажирани с разрастващия се франчайз на Sony за Човека-паяк.

Повече франчайз възможности за талантливия актьор са нещо добро, тъй като той не се завръща за „Дюн 2“; никой не знае какво се случва със следващия филм от „Междузвездни войни“, а „Moon Knight“ сезон 2 ще бъде шок за всички, ако изобщо се случи. Феновете на Оскар Айзък ще получат най-дългия си и най-добър поглед към актьора, когато той изиграе Кърт Вонегът в „Helltown“, чиито снимки се очаква да започнат тази година с очаквана премиера през 2024 г.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини