Отидете към основна версия

8 995 21

Две наперени участнички в "Стани богат" ядосаха зрителите

  • стани богат-
  • участници-
  • куиз шоу-
  • знания-
  • зрители-
  • недоволство

Зрителите на куиз шоуто бяха потресени от диалекта на юристката

Две млади дами ядосаха зрителите на "Стани богат" още в началото на седмицата. Едната бе представена като бъдещ юрист, а другата - като работеща в IT сферата, пише Шоу Блиц.

Венета Манолова е спец по тестване на софтуер. В момента се радва на малък син вкъщи. Обича да пътува и е най-впечатлена от хаоса по пътищата във Виетнам и съдържанието на новините в Дубай, където просто не съобщавали лошите вести. Играта на Венета и липсата ѝ на базови знания удивиха зрителите, които не закъсняха с жлъчните си коментари в мрежата:

"Изключително ограничена девойка ! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на елементарна обща култура", "Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца, трябва и да сме елементарно грамотни, иначе другото го има във всяка ферма".

Ето какво гласят и други коментари:

"Пази Боже от такива "юристи"...", "Ако юрист ми говори с такава интонация и правоговор, ставам и си заминавам", "Потрес, това чудо е завършило право. Бравос", пишат онлайн потребителите на играта на Стефани Андреева, която влезе със силната заявка, че ѝ трабват 50 хиляди лева, за да отвори приют за животни.

"Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в подобни предавания, защото общата им култура е на кота".

"Някой ще ми обясни ли как тази толкова "умна" мутреса е достигнала до участие в "Стани богат"? Още малко и ще ме откажат да го гледам! Объркала е предаването..."Ергенът" е в по-късен час".

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 41 гласа.

Свързани новини