Отидете към основна версия

6 272 30

Алисия върти любов с богат турчин

  • алисия-
  • поп фолк певица-
  • нов дом-
  • ново гадже

Фолк дивата обзавежда новия си дом

Фолк дивата Алисия има ново гадже. Певицата се люби с по-възрастен турчин, твърди „Уикенд“. Именно настоящият ѝ мъж ѝ е помогнал с обзавеждането на новия ѝ дом, който се намира близо до столичен мол.

В последните две години това е най-актуалният и застрояван квартал в столицата, който е особено предпочитан от млади семейства. Наперената вакарелка си е купила парцела преди няколко години, а малко по-късно е започнала строежа на къщата, който ѝ е глътнал над милион лева.

В момента Алисия обзавежда новия си дом, като парите за дизайнерските мебели от Италия идвали от щедрия турчин.

Изпълнителката на „Имаме ли връзка“ е дала близо 2 милиона лева за парцела и строежа. Разбира се, финансово е помогнал бившият ѝ любим Симеон Филипов, който я заряза преди година и половина.

Брюнетката точно си мислеше, че любимият ѝ ще я заведе пред олтара, когато той я попари с решението си за раздялата им.

Почти 20 години Алисия обитаваше апартамент в столичния квартал „Изток“, купен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов.

Явно обаче брюнетката е решила, че ѝ е време да заложи на къща, парцелът е голям, а самата постройка е ултрамодерна, твърдят запознати. Чалга дивата все още не се е нанесла в имота, но се очаква да направи това в разгара на лятото или в началото на есента.

В новия си дом Алисия ще живее със сина си Валери-младши, а по-късно ще му остави апартамента в „Изток“, а тя ще се шири в къщата.

Известно е, че бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов си пада по по-млади мъже и доскоро излизаше само с такива, но сега щастието и парите са се усмиснали в лицето на турчина. Фолк фурията няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 19 гласа.

Свързани новини