Отидете към основна версия

11 478 25

Дъщерята и вдовицата на Стефан Шарлопов водят открита война за наследството му

  • ева шарлопова-
  • бояна шарлопова-
  • стефан шарлопов-
  • наследство-
  • созополис-
  • война

Ева Шарлопова-Гергинова не е никак доволна от начина, по който се управлява морския комплекс "Созополис", който баща ѝ издигна преди смъртта си

Голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов - Ева започна открита воина срещу съпругата му Бояна, която сега управлява комплекса, създаден от мъжа ѝ - “Созополис”.

Това тя направи с пост във Фейсбук, озаглавен „Превзети мечти". Ето какво написа Ева Шарлопова-Гергинова:

„Комплекс „Созополис" днес... Една визия, една мечта. На баща ми. Голям човек с огромно сърце и брилянтен ум. Тази мечта си замина заедно с него, както и много, много други неща, които той остави след себе си, плод на неуморния му труд приживе. Днес „Созополис" е плен с 20-годишни келеши (не се извинявам за епитета), влезли в комплекса през букинг, дишат балони на балконите от сутрин до вечер, пияни, нагли, невъзпитани, шумни, надули чалгата, викат и крещят. Отказват да се съобразяват с когото и да било, без значение от възраст, пол или време на денонощието. Грозна родна картинка. Грозна реалност. Грозно бъдеще за нашите деца, ако това е средата, в която ще израснат, защото усилията на малкото останали ентусиазирани родители да възпитат децата си често не се увенчават с успех. Седя и си мисля. Затова ли баща ми вложи толкова усилия и любов в този комплекс? Затова ли да поддържам българското Черноморие?

Затова ли да се връщам всяка година, търсейки останала частица от него тук?

Няма го. Нито телом, нито духом. И липсата му става все по-осезаема и осъзната. Защото не всичко е пари, но малко хора успяват да го разберат, докато са живи.

Тъжно е. Много е тъжно. Дано да няма “оня свят" и той да не вижда какво се случва с мечтите му. Защото човек като него не заслужава подобно продължение. Не и той. Не и в “Созополис”."

След тези думи става ясно, че между Ева и Бояна има непреодолими различия как да се развива бизнесът, останал в наследство от Стефан Шарлопов. Подкрепена от свои приятели във Фейсбук, Ева прави още едно признание - мъчно ѝ е за всичко, което се случва, и често плаче, предава "Филтър".

След като двете дами си поделиха официално бизнеса, всички хотели вече се управляват от Бояна, а Ева взе складовете на фирмата и уж всичко беше наред. Дъщерята на българския Доналд Тръмп обаче никак не е доволна от това какво се случва с комплекс „Созополис" и не иска да се примири със сегашното положение. Изглежда че войната продължава.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 28 гласа.

Свързани новини