Отидете към основна версия

9 409 12

Заснеха чудовището от Лох Нес (ВИДЕО)

  • лох нес-
  • чудовище-
  • запис-
  • камера-
  • видео-
  • шотландия

Ловец на чудовища твърди, че е запечатал движенията на Неси на запис

Илюстративна снимка: Shutterstock

Миналия вторник, 4 юли 2023 г., нещо невероятно се случило във водите на най-мистериозното езеро в Шотландия - Лох Нес.

Един от опитните ловци на чудовища, Ойн О'Фаодхагайн, който многократно е правил загадъчни видеоклипове, проследявайки предполагаемото създание, живеещо в дълбините поставил уеб камера в хотел Shoreland Lodges близо до Форт Август на южния бряг на езерото. И точно в този ден той забелязал необичайно движение във водата, пише Блиц.

Първоначално обектът изглеждал неподвижен, но след това бавно започнал да се движи наляво и това продължило няколко минути. Това нямало как да не заинтересува Ойн, който бил сигурен, че този път става свидетел на нещо уникално.

„Сърцето ми започна да бие лудо, защото разбрах, че нещо определено се случва тук. Когато съществото изплува и започна да се движи успоредно с лодката, бях просто шокиран“, разказва Оин.

„Тези кадри заслужават място във всяка изложба, свързана с чудовището от Лох Нес. Спечелих от лотарията, като заснех това видео.

Създанието е доста голямо и оставя след себе си доста голяма вълна във водата, а дирята му е голяма почти колкото лодка. Около 15 или 20 фута, не преувеличавам".

Тази случка е важно потвърждение за онези, които вярват в съществуването на Неси - чудовището от Лох Нес. Ойн е сигурен, че това, което е видял, не може да бъде обикновена риба, тъй като рибата няма белезите, които това мистериозно същество е имало.

Новините за чудовището от Лох Нес винаги са привличали общественото внимание. Всеки път, когато се появят нови доказателства за съществуването му, в света отново започват спорове и дискусии.

И докато научната общност продължава да е скептична към подобни неща, наблюденията, направени от Ойн, отново разпалват редица въпроси относно съществуването на чудовището от Лох Нес.

Какво наистина се крие в дълбините на Лох Нес? Дали това непознато създание е истинско чудовище?

Може би отговорите на тези загадки ще бъдат намерени с времето, но засега чудовището от Лох Нес си остава една от най-интригуващите енигми сред световните загадки.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.

Свързани новини