Отидете към основна версия

4 748 10

Жаклин Таракчи, която измести Прея от "Шоуто на Цитиридис", показа гаджето - баскетболист

  • жаклин таракчи-
  • гласът на българия-
  • победител-
  • певица-
  • гадже-
  • баскетболист

Победителката в "Гласът на България" официално показа, че е с баскетболната надежда от "Левски"

Жаклин Таракчи стана популярна, след като спечели "Гласът на България", само че това, което ѝ се случи скоро след триумфа в шоуто, предизвика серия от коментари в социалните мрежи.

Именно заради Жаклин Прея беше махната от "Шоуто на Цитиридис", а от продукцията обясниха, че това се случва заради външния вид на гласовитата певица, която от доста по-дълго се изявява като професионален изпълнител. И въпреки че Жаки е слаба и фина, зрителите, поне засега, така и не успяха да я харесат, спомняйки се грозната случка с Прея.

Междувременно Жаклин не си губи времето и то не само на професионалния, но и на любовния фронт. Тя е едва на 18 като тази пролет бе абитуриентка, а вече има добре платена работа в телевизията, известност, а сега и гадже с обещаващо бъдеще.

Таракчи се оказа приятелка на баскетболиста от "Левски" - Сава Костадинов, по когото не една девойка въздиша. Мачото е готин, чаровник и амбициозен да постига успехи в живота - нещо, към което е насочена и Жаклин.

Двамата са заедно на море като самият Сава публикува лятната снимка в Инстаграм.

Освен гаджета, Жаклин и Сава са съученици от една гимназия и явно са се знаели отдавна. Любовта им обаче е сравнително отскоро, а близките им пожелават да продължи дълго и да пребъде във времето.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.

Свързани новини