Отидете към основна версия

4 871 20

Италианската министър-председателка Мелони се раздели с партньора си, след като публично я злепостави

  • джорджа мелони-
  • италия-
  • премиер-
  • раздяла-
  • мъж-
  • злепоставя

"Връзката ми с Андреа Джамбруно, която продължи почти десет години, приключва тук", написа премиерът на Италия в публикация в платформата X

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ръководителят на италианското правителство Джорджа Мелони обяви в петък края на връзката с партньора си в живота и бащата на дъщеря ѝ журналистът Андреа Джамбруно, след като сексуалните разговори, които той е водил с колежки, достигнаха до медиите.

"Връзката ми с Андреа Джамбруно, която продължи почти десет години, приключва тук", написа премиерът на Италия в публикация в платформата X.

В съобщението Мелони добавя: "Благодаря му за прекрасните години, които прекарахме заедно, за трудностите, през които преминахме и че ми даде най-важното нещо в живота ми, нашата дъщеря Джиневра".

Но "нашите пътища се разделиха за известно време" и "е време да го вземе да го признаем" това, добавя тя. "Ще защитя това, което бях, ще защитя нашето приятелство и ще защитя на всяка цена едно седемгодишно момиче, което обича майка си и баща си, както аз не можах да обичам своя. Нямам какво повече да кажа по въпроса", написа Мелони, чийто баща я e изоставил, когато e била малко момиче.

Накрая премирът на Италия добавя: "Всички, които се надяваха да ме отслабят, като ме удрят в дома ми, трябва да знаят, че колкото и да се надява капката вода да пробие камъка, камъкът си остава камък и капката е само вода".

Раздялата идва, след като италианският журналист Андреа Джамбруно в сатиричното си телевизионно шоу по Mediaset излъчи непристойни забележки

Mediaset е италианската медийна компания, основана от покойния Силвио Берлускони, бивш премиер и съюзник на Джорджа Мелони.

В кадрите и аудиото се чува как Джамбруно разказва на колежките си за аферата си друга и ги моли да се присъединят към отворената им връзка в тройки и четворки, както и настоятелно да ги пита дали имат партньор.

Раздялата идва и след натрупване на изцепки на журналиста, който предизвика поредица от неотдавнашни политически неволи за Мелони, включително заради това, че сравни миграцията с движението на добитък.

Мелони и Джамбруно се запознаха през 2015 г. на снимачната площадка на телевизионна програма. Джамбруно беше сценарист на програмата, а Мелони беше гост. Дъщеря им е на седем години.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.

Свързани новини