Отидете към основна версия

3 148 18

Кремена Халваджиян с откровения за себе си и живота си с Маги Халваджиян

  • кремена халваджиян-
  • маги халваджиян-
  • мон дьо

Стилистката разказа подробности за живота си в интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо

Пред Мон Дьо Кремена Халваджиян сподели, че е „един много притеснен, тревожен и понякога виновен човек.

"Може би, защото съм свикнала да мисля за всичко, за всеки един детайл. И това, че нещо може да не е под мой контрол – много ме смущава”, твърди тя.

От дете тя е бунтар, който трудно се побира в рамки и категории. Тази неделя пред Мариян Станков - Мон Дьо в откровено интервю застана Кремена Халваджиян. Жена пълна истории, чийто първи език е стилът. Присъствието ѝ винаги е шокирало, вдъхновявало и стимулирало публичния ни живот. В това интервю обичайните въпроси за това какво е да си жената до най-успешния български телевизионен продуцент ги няма. Кремена е много повече и никога това не е било определящо за ролята ѝ в бизнеса им.

По думите ѝ един от големите митове за нея е, че „тя е стилистка, защото е жената на продуцента”.

„Мисля, че всички знаят кой е продуцентът. За съжаление, повечето хора си мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпата кола със златен биберон в уста – далече не е така”, категорична е Халваджиян.

„Аз съм аналогов човек. Обичам кожени тефтери, хубави писалки. Искам да живея във времето, когато телефонът ми беше с кабел и шайба”, споделя тя. И допълва: „Имам нужда да вярвам в пеперуди, розови очила и еднорози”.

Целия разговор гледайте във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 13 гласа.

Свързани новини