Отидете към основна версия

2 295 19

Съседката на Христо Шопов се пази с прожектор и камери

  • христо шопов-
  • патриша тийвс

Патриша твърдеше, че Шопов е размахвал пистолет и го е насочил към нея

С охранителни камери се пази от Христо Шопов съседката му Патриша Тийвс. Това видя "България Днес" след щателно проучване на района, в който живеят двамата.

Шопов бе пуснат от ареста, а пред оградата на съседката има монтирана чисто нова камера и прожектор, който да осветява при нужда входа към дома ѝ.

Миналия петък се разбра, че Христо Шопов е бил арестуван, след като е заплашил съседката си с оръжие. Впоследствие пострадалата Тийвс се показа пред медиите. Тя твърди, че актьорът е излязъл заедно с жена си и са тръгнали директно към нея със заплахи, че ще я застреля.

Патриша твърдеше, че Шопов е размахвал пистолет и го е насочил към нея. Съдът обаче обяви, че Шопов е заплашвал комшийката с ключове, а не с пистолет.

Скоро след задържането на Шопов излезе и видеото на екшъна, в който се вижда как актьорът излиза от дома си и тръгва към жената от Люксембург, заплашвайки я.

Шопов е арестуван и след като прекарва в ареста 72 часа, е пуснат на свобода срещу подписка. Основанието на съда за леката мярка за неотклонение е, че няма опасност да извърши друго престъпление.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.

Свързани новини