Отидете към основна версия

9 298 63

Известна проститутка: Жал ми е за мъжете, допрели до платен секс!

  • шона ривър-
  • проститутка

Шона, която работи и като порноактриса, разкрива, че проституцията е много по-удовлетворяваща за нея

"Жал ми е за някои мъже, които изневеряват. Но те просто нямат друг избор."

За това е категорична порноактрисата и проститутка Шона Ривър след дълги години работа и наблюдения върху клиентите. Унгарката, която работи в Дубай, обича да говори с клиентите си и установява, че повечето имат някакъв проблем във връзката, заради който стигат до платен секс.

"Двете най-чести и най-ужасни причини са, когато се чувстваш самотен във връзката. Това е по-зле, отколкото да си без половинка и да се чувстваш самотен", обяснява Шона, пише bgdnes.bg.

Другата причина е дори още по-тъжна. "Някои жени тотално отказват да правят секс с мъжете си, след като родят. Изведнъж твоята любовница, най-добра приятелка и съпруга става майка и спира всякакви интимности. Сякаш спира да бъде жена и става някакво безполово същество", обяснява порнофурията.

Тогава идва тя. "Усещам много благодарност от тези мъже - продължава изповедта си унгарката. - Те получават от мен това, за което толкова копнеят, а не получават от жените си."

Шона, която работи и като порноактриса, разкрива, че проституцията е много по-удовлетворяваща за нея. "Във филмите ти просто играеш роля. Там всичко е фалшиво, а клишираните сценарии се повтарят до безкрайност. Докато при платената любов това, което се случва, е спонтанно, а мъжете са искрено щастливи и благодарни", продължава сексфурията. "Хората си мислят, че платеният секс изцежда жените като мен емоционално и физически, но всъщност за мен той е много зареждащ", заключава Шона.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 50 гласа.

Свързани новини