Отидете към основна версия

21 556 34

Надарена участничка от Hell's Kitchen стана поредната порнозвезда

  • onlyfans-
  • андреа аксе-
  • hell's kitchen-
  • порнозвезда

Андреа Аксе от четвъртия сезон на риалитито си направи профил в OnlyFans

Андреа Аксе, известна от четвъртия сезон на Hell's Kitchen, зарадва феновете си, като си създаде профил в платформата OnlyFans. Надарената с пищни гърди риалити звезда, която на 7 май навърши 34 години, предлага богато разнообразие от видеа и снимки с интимно съдържание в своя профил.

Феновете на Андреа могат да се насладят на широк спектър от услуги, включващи традиционно порно, живи предавания, както и различни фетиши, включително използване на играчки, фетиши с крака, и дори по-екстравагантни желания. За най-преданите си фенове тя дава възможност за закупуване на лични предмети като използвани бикини и изпълняване на специални желания по поръчка.

Допълнително към своята кариера в кулинарните изкуства, Андреа е имала и други начинания, като управление на фирма за таксиметрови услуги в Нидерландия и работа като таксиметров шофьор. Едно от най-необичайните ѝ преживявания по време на работа е било раждане на клиентка на задната седалка на нейното такси.

Въпреки че Андреа не владее български, тя има множество хобита - рисуване, кикбокс и спортни автомобили. Тя също така изкарва допълнителни доходи като татуистка, освен с дейностите си в индустрията за възрастни.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 54 гласа.

Свързани новини