Отидете към основна версия

4 011 18

Куриозен случай: Мъж се опита да се отърве от ерекцията си с помощта на замразено пиле (18+)

  • ерекция-
  • замразено пиле-
  • владивосток

С половинката му са решили да си направят секс маратон

Снимкa: Shutterstock

Мъж се изморил от силната ерекция и решил да използва замразено пиле, за да облекчи сексуалната възбуда. Лекарят от Спешна помощ в руския град Владивосток Инеса Колпакова разказа за това в мрежата, информират световните издания, цитирани от blitz.bg.

В спешна помощ се обадил мъж и съобщил: „Заседна ми членът, взех виагра“. Към адреса е отишъл медицински екип. Пострадалият ги чакал на мястото, прикрил бедрата си с чаршаф. Когато бил помолен да махне чаршафа за проверка, медиците видяли замразено пиле.

Мъжът обяснил на изненаданите лекари, че с половинката му са решили да си направят секс маратон. За да е сигурен, че ще се справи, той изпил предварително две таблетки от средство за стимулиране на ерекцията.

Двамата са правили секс два пъти, след което се почувствали уморени. Въпреки това възбудата не изчезвала заради приема на лекарството. Тогава любовниците решили да охладят пениса с надеждата, че ерекцията ще отслабне. За да направят това, те извадили цяло пиле от фризера и използвали нож, за да разширят дупката до пилешките бедра. След това мъжът вкарал пениса си в пилето.

След няколко минути той почувствал облекчение и ерекцията му започнала да намалява. Облекчението обаче скоро отстъпило място на болка и подуване. Мъжът се опитал да извади пилето от члена си, но се оказало, че членът е замръзнал за птицата.

Лекарите се опитали да помогнат на мъжа да извади пилето, но не успели. Наложило се жертвата да бъде откарана в болница заедно с пилето. Лекарката не уточнява какво се е случило след това мъжа и дали са успели да му окажат помощ в болницата.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини