Отидете към основна версия

1 071 9

Ник Кенън застрахова тестисите си за 10 млн. долара (ВИДЕО)

  • ник кенън-
  • тестиси-
  • застраховка

Музикантът е баща на 12 деца

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ник Кенън призна, че е застраховал „най-ценните си активи“ – тестисите си – за 10 млн. долара. Бащата на 12 деца обясни и причината: „Чувате, че всички тези знаменитости застраховат краката си... така че аз си казах:Ей, добре, трябва да застраховам най-ценната част от тялото си“, каза той пред „Entertainment Tonight“ в интервю, публикувано миналата седмица.

Сред звездите, за които комикът говори, е Риана, която е застраховала краката си за 1 млн. долара, а бившата съпруга на Ник – Марая Кери – има две полици на стойност 35 млн. долара: една за гласа ѝ и една за краката ѝ.

43-годишният водещ на „Маскираният певец“ направи зашеметяващото изявление в началото на месеца като част от партньорство с компанията за сапуни Dr. Squatch, която използва своя „инструмент за оценка“, за да оцени семейните му бижута, използвайки няколко фактора, включително размер, любими функции и маневри в спалнята.

В крайна сметка марката даде на Канън титлата „Най-ценните топки“.

Водещият си е осигурил марката като част от обявяването на застраховката си, но потвърди пред „ET“, че полицата е 100 процента истинска и уточни, че застраховката не означава, че той има планове за разширяване на и без това голямото му семейство.

„Просто се уверявам, че нищо няма да се обърка“, каза той.

Хейтърите казват, че е време да спра да имам деца и да сложа край на тази супер сперма с вазектомия, но аз удвоявам тези ценни топки и бъдещите си деца“, каза преди време той в изявление.

Ник е баща на близнаците Марокан и Монро, които сега са на 13 години и са от брака му с 55-годишната Кери, пише Tialoto.

Той също така е баща на синовете Голдън, 7 г., и Райз, 1 г., и дъщерята Майти, 3 г., с Британи Бел; близнаците Сион и Зилион, 3 г., и дъщерята Бютифул ,1 г., с Аби Де Ла Роса; синът Леджендари, 2 г., с Бре Тиези; и дъщерята Оникс, 1 г., с Ланиша Коул.

Ник има и две деца от Алиша Скот: син Зен, който умира на 5-месечна възраст през декември 2021 г., след като е диагностициран с рак на мозъка, и дъщеря Хейло, на 1 година.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини