Отидете към основна версия

2 228 15

Ще гледаме ли Светлана Гущерова отново в Биг Брадър?

  • светлана гущерова-
  • биг брадър-
  • риалити-
  • светлана василева

Блондинката разпали подозренията, че отново ще се включи в риалити формата

Светлана Гущерова призна, че "Биг Брадър" е любимото ѝ предаване, докато приемаше въпроси от фенове в Инстаграм профила си.

Тя реши да си поговори с почитатели, след като се върна от почивка в Гърция с мъжа си Христиан, с когото преминават през тежка криза на брака. Блондинката, която за известно време реши да си върне моминската фамилия, отново е с неговата фамилия в социалната мрежа през последните дни. На въпроса „Защо си смени фамилията отново?“, русокоската отговаря: „Това е нещо много лично за мен“.

Плеймейтката призна, че дели времето си между София и Правец, където предпочита да отглежда децата си на чист въздух, видя Hotnews.bg.

На фона на турболенциите в брака ѝ, Светлана призова следовниците ѝ да не ѝ задават въпроси за него в този момент. "Когато реша да споделя повече за семейството си, ще го направя", лаконично сложи точка на темата Светлана.

Многодетната майка обаче подхрани слуховете, че ѝ предстои телевизионна изява през есента. Гущерова категорично заяви, че "Биг Брадър" е любимото ѝ предаване на директния въпрос били участвала в най-гледаното българско риалити предаване.

Тя показа снимка от къщата през 2017 година, когато бе в шоуто за втори път.

"Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. Това беше най-емоционалният и най-хубав момент. Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила", разказа тогава моделката.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 8 гласа.

Свързани новини