Отидете към основна версия

1 921 12

Първи любовни искри прехвърчаха на "Островът на 100-те гривни“ (СНИМКА)

  • островът на 100-те гривни-
  • любовни искри

Флирт между най-младите участници в хитовото риалити

Снимка: Instagram

Студентът по медицина Берке си падна по апетитната Биляна, която май ще се окаже най-голямото изкушение за мъжете на Острова. Красивата брюнетка, която е бивша гимнастичка и кондиционен треньор, първо завъртя главата на управителя на нощен клуб Кирил. Двамата се сближили още на кастингите, а с пристигането си на Филипините скочиха заедно от лодката край приказно красивите брегове, припомня Hotnews.bg.

Пожарът между двамата обаче беше кратък. Сега "огънят“ превзе Берке, който не може да откъсне очи от Биляна. Двамата посрещат заедно залеза и рамо до рамо си мият зъбите с пепел от огнището.



"Сближаваме се. Биляна е дълбок, интересен и интелигентен човек“, призна студентът по медицина.

Междувременно на Острова вниманието прикова още една интересна жена - треньорката по тенис Петя, която не крие сексуалната си ориентация. "От пет години имам връзка с жена. Започвам с това, защото знам, че когато ти си директен и открит с хората, не срещаш осъждане. Не знам дали ще създам семейство с мъж или с жена, но знам, че любовта е най-важното нещо в живота ми. Тя ме прави най-нещастна и най-щастлива“, обяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини