Отидете към основна версия

1 089 6

Лейди Гага сподели как се е променил животът ѝ след годежа с Майкъл Полански

  • лейди гага-
  • певица-
  • майкъл полански-
  • продуцент-
  • албум-
  • годеник-
  • сватба-
  • връзка

"Всичко се промени, той е най-добрият ми приятел", каза певицата за Полански, с когото работят заедно и по новия ѝ албум

Снимка: БГНЕС/ EPA

Лейди Гага казва, че всичко се е променило, след като е срещнала годеника си Майкъл Полански.

На официалната премиера на филма "Жокера: Лудост за двама" в понеделник, 30 септември, в Лос Анджелис носителката на Грами разказа ексклузивно пред PEOPLE какво е било сътрудничеството с годеника ѝ по последния ѝ студиен албум "Harlequin", който служи и като придружаващ албум към предстоящия филм.

41-годишният Майкъл Полански работи като съизпълнителен продуцент на проекта заедно с Гага, чието истинско име е Стефани Джерманота.

“Просто за първи път решихме изцяло да се впуснем в това и да го направим. Просто усетихме, че е правилно", разказа тя за съвместната им работа. “И двамата бяхме толкова развълнувани,” добавя тя. “Бяхме готови да го направим.”

Лейди Гага разкри и колко много обожава Полански. “Просто обичам годеника си толкова много," казва тя. "Той е най-добрият ми приятел. Той е моят партньор, а аз просто чувствам, че когато си с най-добрия си приятел, всичко се променя.

Когато Полански е работил по албума, който Гага нарече “LG 6.5”, тя сподели пред Vogue в началото на септември, че предстоящият ѝ седми албум е по идея на Полански.

“Майкъл е човекът, който ми каза да направя нов поп албум", сподели тя пред модното списание. "Той ми каза: "Леле. Обичам те. Трябва да правиш поп музика"."

Изпълнителката на “Poker Face” и Полански дебютираха на червения килим по време на филмовия фестивал във Венеция. На 26 септември Гага и Полански се появиха на премиерата на филма в Лондон. Дни преди лондонската премиера певицата заяви пред Buzzfeed Canada, че очаква с нетърпение да създаде семейство с Полански през следващите 15 години.

“Знаете ли, толкова съм щастлива, че съм влюбена и толкова се вълнувам, че ще имам семейство", обясни Гага. "Така че това определено е номер едно.”

По време на епизода на "Шоуто на Греъм Нортън" на 27 септември тя призна, че в началото е помислила предложението на Полански за шега, защото той ѝ е предложил именно на 1 април.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.

Свързани новини