1 Октомври, 2024 12:56 1 011 6

Лейди Гага сподели как се е променил животът ѝ след годежа с Майкъл Полански

  • лейди гага-
  • певица-
  • майкъл полански-
  • продуцент-
  • албум-
  • годеник-
  • сватба-
  • връзка

"Всичко се промени, той е най-добрият ми приятел", каза певицата за Полански, с когото работят заедно и по новия ѝ албум

Лейди Гага сподели как се е променил животът ѝ след годежа с Майкъл Полански - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лейди Гага казва, че всичко се е променило, след като е срещнала годеника си Майкъл Полански.

На официалната премиера на филма "Жокера: Лудост за двама" в понеделник, 30 септември, в Лос Анджелис носителката на Грами разказа ексклузивно пред PEOPLE какво е било сътрудничеството с годеника ѝ по последния ѝ студиен албум "Harlequin", който служи и като придружаващ албум към предстоящия филм.

41-годишният Майкъл Полански работи като съизпълнителен продуцент на проекта заедно с Гага, чието истинско име е Стефани Джерманота.

“Просто за първи път решихме изцяло да се впуснем в това и да го направим. Просто усетихме, че е правилно", разказа тя за съвместната им работа. “И двамата бяхме толкова развълнувани,” добавя тя. “Бяхме готови да го направим.”

Лейди Гага разкри и колко много обожава Полански. “Просто обичам годеника си толкова много," казва тя. "Той е най-добрият ми приятел. Той е моят партньор, а аз просто чувствам, че когато си с най-добрия си приятел, всичко се променя.

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Двойката беше свързана за първи път през 2020 г., когато бяха заснети да се целуват на парти в новогодишната нощ в Лас Вегас. Те обявиха официално връзката си в Instagram по време на Супербоул 2020 в Маями. През юли 2024 г. Гага разкри пред френския министър-председател Габриел Аттал на Олимпийските игри в Париж през 2024 г., че тя и Полански са сгодени.

Полански е записан като съавтор на поне четири от песните, включени в албума "Harlequin". Албумът с 13 песни се състои изцяло от кавъри, с изключение на две оригинални песни - "Happy Mistake" и "Folie à Deux.”

Когато Полански е работил по албума, който Гага нарече “LG 6.5”, тя сподели пред Vogue в началото на септември, че предстоящият ѝ седми албум е по идея на Полански.

“Майкъл е човекът, който ми каза да направя нов поп албум", сподели тя пред модното списание. "Той ми каза: "Леле. Обичам те. Трябва да правиш поп музика"."

Изпълнителката на “Poker Face” и Полански дебютираха на червения килим по време на филмовия фестивал във Венеция. На 26 септември Гага и Полански се появиха на премиерата на филма в Лондон. Дни преди лондонската премиера певицата заяви пред Buzzfeed Canada, че очаква с нетърпение да създаде семейство с Полански през следващите 15 години.

“Знаете ли, толкова съм щастлива, че съм влюбена и толкова се вълнувам, че ще имам семейство", обясни Гага. "Така че това определено е номер едно.”

По време на епизода на "Шоуто на Греъм Нортън" на 27 септември тя призна, че в началото е помислила предложението на Полански за шега, защото той ѝ е предложил именно на 1 април.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    То и моя се промени след сватбата ми. Никога не ми се дава думата.
  • 2 муцунка

    1 0 Отговор
    На официалната премиера на шоуто "Жокера в Стани богат: Лудост за всички" в понеделник- 30-ти септември имаше шах и мат.
  • 3 Червената шапчица

    3 0 Отговор
    “Майкъл е човекът, който ми каза да направя нов поп албум", сподели тя пред модното списание. "Той ми каза: "Леле. Обичам те. Трябва да правиш поп музика"." - Ужас... Това е трагедия... Как може Майкъл да каже такова нещо... Майкъл мрази човечеството...
  • 4 Диагноза

    3 0 Отговор
    "Леле обичам те. Трябва да направиш нов албум" Така говорят само в психодиспансера.
  • 5 Това

    3 0 Отговор
    С най добрия приятел казва , че този не я аве , но са се разбрали кой да ги аве и двамата !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.