Отидете към основна версия

2 168 7

Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници

  • зодии-
  • астрология-
  • мъже-
  • скъперничество

Дами, внимавайте, ако съдбата ви събере с представител на някоя от следните зодии

Снимка: Shutterstock

Сред мъжките качества, които една жена намира за привлекателни, са смелостта, честността и, разбира се, щедростта. Едва ли обаче ще се намерят много жени, които биха оценили кавалер, който дори на среща се колебае дали да плати за едно кафе, или който в семейния живот следи всяка стотинка – не поради недостиг на средства, а заради прекомерна пестеливост, достигаща до... скъперничество. Но, мили дами, ако съдбата ви събере с представител на някоя от следните зодии, може да се наложи да се подготвите за разочарования в материален план.

Рак

Мъжете Рак традиционно се смятат за големи домашари и грижовни джентълмени. Но не и когато става въпрос за личните им финансови интереси. Ако Ракът има свободни пари, той ще се радва да ги сподели с вас. Но ако му предстоят големи разходи и планове, като луксозно пътуване на почивка или закупуване на нова кола, той със сигурност ще се оплаче, че няма достатъчно пари.

И за всичко, което е направил за вас, Ракът ще очаква благодарност, пише woman.bg. И въпреки че Раците са предприемчиви и понякога знаят как да „съберат“ много пари, те определено няма да ги споделят с любимия си.

Дева

Девите се управляват от Меркурий, богът на търговията и финансите. Следователно мъжът Дева е истински майстор на пресмятането и пестенето. Те обаче не жалят средства за себе си. Но той ще гледа с недоумение на вашите желания и нужди. За него харченето на пари за другите е почти престъпление.

Срещите с Дева не са романтични вечери в скъпи ресторанти, а пътувания до бюджетни кафенета, бързо хранене или пикници в парка. Най-много, на което можете да разчитате, е книга за финансова грамотност или някаква полезна джаджа, закупена на разпродажба.

Ако все още мечтаете да живеете заедно с Дева, бъдете готови да посрещнете идеята, че ще имате два отделни портфейла. Единият е за неговите нужди, а вашият е с цел периодично да му помагате, когато финансовите му машинации се провалят.

Скорпион

Според астролозите не си струва да се захващате с мъж от този знак на зодиака. Обвържете ли се веднъж с него, той ще ви жили до края на дните ви. Скорпион ще ви измъчва дори за дребни неща и ще ви подсеща за тях при най-малкото забавяне. И със сигурност ще ви напомни колко важна е пестеливостта.

Ще трябва да забравите и за спонтанните покупки и романтичните изненади. Той внимателно ще контролира всички разходи и дори ще ви подозира за опити да живеете добре за негова сметка.

Козирог

Мечтаете ли за мъж, който ще ви осигури удобно бъдеще? Козирогът изглежда идеално отговаря на това описание. Мощен, успешен, олицетворение на стабилността - всичко това е за него. Но тук има муха в мехлема.

Помнете, че още от момента, в който сте свързали живота си с мъж Козирог, всяка похарчена от вас стотинка е минала през строга проверка от зоркия му поглед.

Най-неприятното е, че Козирогът пести не само от себе си, но и от най-близките си. Редовно ще трябва да защитавате семейния си бюджет пред него и да се борите за всяка допълнителна покупка. В същото време мъжът Козирог ще се убеди във финансовата си гениалност и ще ви изнесе лекция за рационалното потребление.

Риба

На пръв поглед мъжът Риби е въплъщение на романтика, нежност и щедрост. Той е готов да обсипе избраницата си с комплименти, подаръци и да я потопи в атмосферата на приказка. В началото може да изглежда, че сте срещнали принц, който е готов да изпълни всяко ваше желание. Но щом поживеете с него по-дълго, той ще покаже другата си страна. Веднага щом мъжът Риба се изправи пред финансови затруднения или просто времеви ограничения, той ще започне да си спомня всички „неразумни“ пари, похарчени за вас. Този представител на зодиака съхранява в паметта си всички времена, когато е бил пилеел пари за вас, и ако е необходимо, ще ви таксува поне с упреци за това.

И тъй като Рибите не са много емоционално стабилни зодии, подобни ситуации могат да се повтарят отново и отново.

Вярно е, че някои зодиакални знаци са като пазители на касичките си – все едно държат парите си в сейф, за който само те знаят кода. Но това съвсем не означава, че всеки мъж, роден под тези знаци, е като чичо Скрудж.Астрологията може да ни даде някои жокери за характера, но да не забравяме, че възпитанието, личният опит и... вероятно някоя стара спестовна книжка от баба, също имат голяма роля. В крайна сметка, дали ще сме щедри, или ще стискаме портмонето до скъсване, е въпрос на личен избор – звездите просто ни дават фон за спектакъла, но сценарият си го пишем сами!

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини