Отидете към основна версия

654 6

Едногодишната дъщеря на Серина Уилямс вече има свой Instagram профил (СНИМКА)

  • серина уилямс-
  • дъщеря-
  • instagram-
  • арина

Засега акаунтът на момиченцето следва само четирима души: родителите ѝ, леля ѝ Винъс Уилямс и по-голямата ѝ сестра Олимпия

Снимка: ЕРА/БГНЕС

В неделя, 13 октомври, Серина Уилямс и съпругът ѝ Алексис Оханян, направиха акаунт в Instagram на своята 13-месечна дъщеря Адира. Адира се присъединява към по-голямата сестра Олимпия в социалните медии.

„О, здравей - знам, че мина повече от година, но тепърва навлизам в това“, гласи заглавието на дебютната публикация, която е направена в колаборация с акаунтите на родителите ѝ.

Публикацията съдържа селекция от изображения на малкото дете, започвайки със сладка нейна снимка, седнала в розов стол за хранене, заобиколена от храна.

Следващите снимки улавят малката Адира в различни моменти - от излежаване в розово флорално трико с ръка в косата до уверено стоене до дивана с червен биберон в уста.

Описанието на новия акаунт на Адира в Instagram гласи "Гумено мечо" заедно с три емотикони: бягащ човек, червено сърце и мъж зад компютър. Към момента момиченцето следва само четирима души: родителите ѝ, леля ѝ Винъс Уилямс и по-голямата ѝ сестра Олимпия.


Първата публикация в акаунта на Олимпия в Instagram беше направена на 13 септември 2017 г. — по-малко от две седмици след раждането ѝ на 1 септември. "Мисля за мама и татко 🏃🏿‍♀️👨🏻‍💻," гласеше надписът.

Акаунтът на Олимпия се актуализира редовно. Публикация от август 2024 г. показва Олимпия и Адира да се държат за ръце по време на пътуване до Париж.

„Сестри в Париж“," беше озаглавена публикацията.


Миналия месец Серена разказа за раждането на Адира, като сподели, че е взела решение да роди чрез цезарово сечение.

„Поглеждайки назад, никога повече няма да преживея този момент. По някаква странна причина това малко ме натъжава, но това вероятно е част от един човек“, тя каза за естественото раждане на Олимпия.

Източник: people.com

Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.

Свързани новини