Отидете към основна версия

304 798 12

Мъжът, когото всяка жена иска в леглото си! Made in Bulgaria!

  • мурсалски чай-
  • екстракт-
  • life nutrition

Край на гафовете в секса! Край на преждевременния финал! Край на неловкото разминаване между желанието на ума и възможностите на тялото. На тяхно място идва върховното усещане, че си мъж, който може да прави страхотен секс. Който може да го повтори с още по-голяма сила! Който всеки път ще докарва интимната си партньорка до блажен екстаз. И когото всяка жена иска леглото си.

След създаването на един от най-обичаните билкови продукти Мурсалски чай Екстракт, Life Nutrition пусна на пазара нещо наистина невероятно и създадено за всички нужди на мъжа.

Тонус Фортис е натурален продукт, който смело можем да наречем сензация. Защото има невероятен ефектза подсилване на потентността, удължаване на ерекцията, повишаване на либидото. Зарежда с тонус, енергия и отлично настроение. И разбира се - със самочувствието, че си абсолютен мъж, откъдето и да те погледнат.

Има и екстра ефекти, които ще зарадват спортистите и господата с проблемно тегло. Тонус Фортис потиска апетита, подпомага изгарянето на мазнините и води до растеж на мускулите. Антиоксидант и диуретик. Няма химии, няма проблеми с черния дроб (дори му помага), изцяло натурален и висококачествен продукт!

Тонус Фортис представлява супер ефективна комбинация от екстракти от билките Бабини зъби, Магарешки бодил, Жълта кантарион, Мурсалски чай и Гуарана. И ти дава всичко, от което се нуждаеш, за да бъдеш и да се чувстваш пълноценни - мощна потентност, продължителна ерекция, енергия, сила, добро настроение, физическа и психическа издръжливост.

На какво се дължи невероятното действие на Тонус Фортис? Отговорът се крие в магията на билките! Или по-точно на екстрактите от тях. Те не само са по-силни, но и представляват най-добрият вариант човешкия организъм да усвои състава на една билка.

Бабини зъби е билката, която категорично е доказала мощния си ефект върху подсилването на мъжката потентност. Стимулира производството на тестостерон, а повишаването на неговите нива води до растеж на мускулите, удължена ерекция и по-висока потентност. Мурсалският чай пък е наречен „българската виагра“ и „лекът на всички болежки“, защото има уникално общо въздействие върху организма.

Магарешкият бодил не само повлиява благоприятно потентността, но помага и при възпалена простата. Жълтият кантарион е супер източник на енергия, помага за доброто настроение, концентрацията, паметта, незаменим съюзник срещу депресивни състояния.Гуараната повишава физическата и психическа активност, засилва либидото, води до загуба на излишните килограми.

С помощта на Тонус Фортис ще си енергичен, весел, но и концентриран, когато трябва. Ще подобриш физическата си форма, а ако си от феновете на фитнеса – ще добиеш много по-лесно релефно тяло. Но най-важното, ти ще правиш любимият секс на жените – дълъг, страстен и винаги с разтърсващ за нея финал. Коя жена не иска такъв мъж в леглото си!

Отново повтаряме: Тонус Фортис действа само със силата на билковите екстракти! Защото всякакви химии под формата на таблетки крият огромни рискове за здравето. За разлика от тях, той е изцяло природен продукт. С повече от впечатляващи резултати!

Убеди се сам в действието на Тонус Фортис. Поръчай сега ТУК! Със сигурност ефектът ще надмине очакванията ти!

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини