Last news in Fakti

15 Май, 2014 09:10 304 779 12

Мъжът, когото всяка жена иска в леглото си! Made in Bulgaria!

  • мурсалски чай-
  • екстракт-
  • life nutrition

Край на гафовете в секса! Край на преждевременния финал! Край на неловкото разминаване между желанието на ума и възможностите на тялото. На тяхно място идва върховното усещане, че си мъж, който може да прави страхотен секс. Който може да го повтори с още по-голяма сила! Който всеки път ще докарва интимната си партньорка до блажен екстаз. И когото всяка жена иска леглото си.

След създаването на един от най-обичаните билкови продукти Мурсалски чай Екстракт, Life Nutrition пусна на пазара нещо наистина невероятно и създадено за всички нужди на мъжа.

Тонус Фортис е натурален продукт, който смело можем да наречем сензация. Защото има невероятен ефектза подсилване на потентността, удължаване на ерекцията, повишаване на либидото. Зарежда с тонус, енергия и отлично настроение. И разбира се - със самочувствието, че си абсолютен мъж, откъдето и да те погледнат.

Има и екстра ефекти, които ще зарадват спортистите и господата с проблемно тегло. Тонус Фортис потиска апетита, подпомага изгарянето на мазнините и води до растеж на мускулите. Антиоксидант и диуретик. Няма химии, няма проблеми с черния дроб (дори му помага), изцяло натурален и висококачествен продукт!

Тонус Фортис представлява супер ефективна комбинация от екстракти от билките Бабини зъби, Магарешки бодил, Жълта кантарион, Мурсалски чай и Гуарана. И ти дава всичко, от което се нуждаеш, за да бъдеш и да се чувстваш пълноценни - мощна потентност, продължителна ерекция, енергия, сила, добро настроение, физическа и психическа издръжливост.

На какво се дължи невероятното действие на Тонус Фортис? Отговорът се крие в магията на билките! Или по-точно на екстрактите от тях. Те не само са по-силни, но и представляват най-добрият вариант човешкия организъм да усвои състава на една билка.

Бабини зъби е билката, която категорично е доказала мощния си ефект върху подсилването на мъжката потентност. Стимулира производството на тестостерон, а повишаването на неговите нива води до растеж на мускулите, удължена ерекция и по-висока потентност. Мурсалският чай пък е наречен „българската виагра“ и „лекът на всички болежки“, защото има уникално общо въздействие върху организма.

Магарешкият бодил не само повлиява благоприятно потентността, но помага и при възпалена простата. Жълтият кантарион е супер източник на енергия, помага за доброто настроение, концентрацията, паметта, незаменим съюзник срещу депресивни състояния.Гуараната повишава физическата и психическа активност, засилва либидото, води до загуба на излишните килограми.

С помощта на Тонус Фортис ще си енергичен, весел, но и концентриран, когато трябва. Ще подобриш физическата си форма, а ако си от феновете на фитнеса – ще добиеш много по-лесно релефно тяло. Но най-важното, ти ще правиш любимият секс на жените – дълъг, страстен и винаги с разтърсващ за нея финал. Коя жена не иска такъв мъж в леглото си!

Отново повтаряме: Тонус Фортис действа само със силата на билковите екстракти! Защото всякакви химии под формата на таблетки крият огромни рискове за здравето. За разлика от тях, той е изцяло природен продукт. С повече от впечатляващи резултати!

Убеди се сам в действието на Тонус Фортис. Поръчай сега ТУК! Със сигурност ефектът ще надмине очакванията ти!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    10 0 Отговор
    СЕТИХ СЕ ЗА ЕДИН ВИЦ:ЕДИН ДЯДО СЕ РАЗХОЖДАЛ С КУТИЯ ОБИКНОВЕННИ ВАФЛИ ПОД МИШНИЦА И СИ ХАПВАЛ.СРЕЩА ГО НАБОРА МУ И ГО ПИТА:НАБОРЕ,ЗАЩО ПРЕКАЛЯВАШ СЪС СЛАДКОТО,ЩЕ УСЛОЖНИШ ДИАБЕТА?!ОНЯ ОТГОВАРЯ:КАЗАХА МИ,ЧЕ ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ ВАФЛИ "КОНЯ РИПА ЯКО"!КОЙ ТИ ГО КАЗА ТОВА?ЕДИН ВОЙНИК!!!
  • 2 Николай Николов

    1 0 Отговор
    спрете с тази реклама
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Да благодарим на редактора на този форум!Той доказва колко важно е мъжкото достойнство в работно състояние............иначе
    е част от човешкото тяло !

    Коментиран от #5

  • 4 Ckron

    2 0 Отговор
    Интернет се напълни с мошеници, които обещават всичко, само и само да изкарат някой лев! Та в този ред на мисли:
    Един дядка отишъл на лекар и се оплакал, че вече не му става оная работа. Лекарят го огледал и го попитал на колко години е? Дядото отвърнал, че е подхванал осемдесеттака, но акраните му се хвалели, че още е..т!
    Ами, хвали се и ти! Отговорил му докторът :)
    Най ми са смешни тези дето се връзват на магическите препарати за отслабване! Знам, че отчаянието е лош съветник, но хора не се поддавайте на лъжливите реклами, спрете да пълните джобовете на мошениците!
  • 5 S Bogomilov

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иракли Иракли":

    Байо, който не може да го вдигне от женско дупе, никакви препарати няма да му помогнат. Спокойствие му е майката....както казват. Кахърен х.. не работи!!!!!!
  • 6 Toshko Stoqnov

    0 0 Отговор
    дядо попитал доктора кои мускули повдигат пениса.На колко години си дядо. На 68 . В такъв случай само бицепсите.
  • 7 Румен Ташев

    1 1 Отговор
    Момчета, за да не свършвате бързо има един препарат в аптеките. Казва се лидокаин. Струва около 11-12 лв и стига за 200 пъти поне!!! Изтръпва моркова и няма начин да свършиш поне половин час.

    Коментиран от #9

  • 8 Петър Стефанов

    0 0 Отговор
    Купила една бабка галоши за своя дядо от един магазин, но кутия не и дали. Повървяла малко, неудобно да ги носи. Влязла в една аптека и се помолила на момичето, дайте ми моля една празна кутия. Аптекарката поровила и измъкнала кутия, а на нея надпис - 1000 презерватива. Мушка бабката галошите, слага кутията под мишница и си тръгва. На автобусната спирка ошашавен човек обаче я пита: А за колко време бабче тази кутийка ще ви стигне?
    Последвал потресаващ отговор: Ами като знам моя дядо как се шматкосва и миткосва - сигурно за седмица!
  • 9 car1ca

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Румен Ташев":

    Rumba tova ne e li upoika ( lidokaina de)
  • 10 Grande Bezdelnik

    0 0 Отговор
    Това с тия билки конкретно за преждевременната еякулация, само човек, който е тотално бос в медицината може да го напише, като решение на проблема. Но по-скоро не е бос, а доста добре обут търговец, който знае как да понатрупа нЕкой лев, нищо, че е за сметка на гърба на наивния и изпълнен с надежди пациент....Но затова пък трябва да съществува маркетинга на тоя свят. Това споменатот за "тонус, енергия и отлично настроение" е така, но за това нещо не са ви нужни 50лв, но за "бича" за един мъж - ПЕ, тогава той ще ги даде тези 50лв....И хоп един "обут" човек ще е щастлив,там някъде в дома си в луксозен комплекс в покрайнините на София, а един друг ще продължи да се надява и ще се връзва на такива "оферти"....
  • 11 Slavi Dimitrov

    0 0 Отговор
    vse o6te nevqrvam na takiva glyposti nqmam nyjda. imapo dobri na4ina za po malko pari.s dve dymi neopotrebqvam nejelaq tokiva prodykti zamenvinagi davat otrajenie na yrganinite na 4oveka...............
  • 12 v3nka7a

    0 1 Отговор
    ave mom4eta ne vervaite na tia gluposti dali po rano 6te svur6i6 nema zna4enie ima vreme i za o6te ne li taka dali 15 minuti ili 30 zna4enie nema vajnoto e kev da e xaxaxa :D